Copshop

(2021)

Copshop

Poster Copshop Poster Copshop

Sinopsis Copshop

Copshop

Intr-o sectie de politie din Sun Creek un tip viclean pe nume Muretto se lasa arestat. Pe urmele lui isi fac aparitia 2 asasini diferiti ca stil, psihopatul teribil de amuzant Anthony Lamb (Toby Huss) si seriosul Bob Viddick (Gerard Butler). Si ca totul sa fie “political correct” apare si o tipa de culoare (Alexis Louder) care le tine piept celor doi. Dupa foarte multe impuscaturi de genul “shoot them up”, din incendiul de la final mai scapa cine poate.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

AKA

  • Cop Shop
  • Police Station

Produs de

G-BASE, Sculptor Media

Distribuitorul international

Open Road Films (II)

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dany6960 pe 11 Septembrie 2021 10:19
5 stelute
Un film subtirel de actiune facut mai mult pentru fanii Frank Grillo si in care aparitia lui Gerard Butler incearca sa-i mai ridice un pic valoarea. Totul se intampla intr-o sectie de politie din Sun Creek unde un tip viclean pe nume Muretto (ca Toretto era deja luat) se lasa arestat. Pe urmele lui isi fac aparitia 2 asasini diferiti ca stil, psihopatul teribil de amuzant Anthony Lamb (Toby Huss) si seriosul Bob Viddick (Gerard Butler). Si ca totul sa fie "political correct" apare si o negresa (Alexis Louder) care le tine piept celor 2. Avem foarte multe impuscaturi de genul "shoot them up" si un incendiu pe final din care mai scapa cine poate.
9 1
beju.cris pe 30 martie 2024 23:07
ai invatat si tu sa faci copy/paste? ai aruncat inca 2 cuvinte in sinopsis si te dai mare pe aici.
Sheev12 pe 17 Februarie 2022 02:12
Nu știu de se poate încadra filmul într-un gen anume. Acțiune blitz, dramatism ieftin și multă flecareală în vânt, iar cumulul acesta duce, unde duc toate filmele asemănătoare, la eșec garantat pentru cine vrea să vadă un film și nu încă o ecranizare stereotipă a acelorasi chestii. Butler, fiind implicat în regizare, este cel mai bun indiciu că filmul nu merită osteneala. Parcă aud: "merge la/de plictiseală", ei bine, nici măcar atât.
2 1
xerses pe 24 Septembrie 2022 19:54
Un film obisnuit de actiune in care politisti corupti se intersecteaza cu un crimainal profesionist.
1 0

Spune-ţi părerea despre Copshop

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells