Circle of Eight

(2009)

Al optulea cerc

Poster Circle of Eight Poster Circle of Eight

Sinopsis Circle of Eight

Circle of Eight

Jessica, o nou venita in Los Angeles, se muta in centrul istoric al orasului, la Dante. Ea descopera repede ca acel loc ascunde multe secrete intunecate si ca vecinii ei sunt neobisnuiti si ciudati. Mai tarziu locatarii de la Dante incep sa moara in diferite moduri, iar Jessica incearca sa gaseasca misterul cladirii stranii - Dante.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Manusa
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.7

Caseta tehnică

Produs de

Paramount Pictures Digital Entertainment

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Site oficial

Circle of Eight

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
di_ana pe 01 Februarie 2010 11:30
bullshit
este groaznic...crek nici regizoru` habar n-are despre ce e vba...e prea intortocheat pe multe fetze iar sfarsitul lasa de dorit... parerea mea este k ea era cam nebuna si defapt ea locuia in acel apartament de multa vreme, pt k altfel cum poti explica periutele de dinti atat de multe in sertar...sau faptu k vecinii stiau ceea ce urmeaza ea sa faca...tot ce n-am inteles este faptu k ea era filmata inainte sa faca anumite actiuni pe car ele repeta in viitor...asta a fost cea mai groaznica idee posibila...sau poate pur si simplu totul se repeta in acel bloc la nesfarsit si facea aceleasi actiuni de fiecare data...de asta se si numeste circle of eight pt sa totu se intampla la etajul 8...banuiesc:p...
3 2
jansic pe 13 martie 2010 13:59
intr-adevar un film din care nu-ti dai seama la final ce ai inteles. aceasta jessica nu isi salvase de la innec fratele mai mic de teama sa nu moara si dupa ce se muta in cladirea dante aceleasi evenimente se deruleaza pana cand ea isi invinge teama si poate egoismul, ramanand alaturi de prietenul ei, dupa ce izbucneste incendiul..un fel de bullshit, cum zice di_ana
niggeremall pe 25 octombrie 2020 09:40
l-am vazut mai demult, greu imi mai amintesc ceva din el, ceea ce spune multe despre film, in conceptia mea. mi-l amintesc ca fiind la limita dintre paranormal(horror parca) si psihilogic, da tragea spre psihologic tare de tot. in esenta am ramas cu acelasi sentiment, un cacat pansat.
flu_ pe 25 Noiembrie 2011 16:56
Am vazut aseara pe HBO filmul asta... In afara de ideea innotului si fratelui in rest n-am inteles absolut nimic. Am crezut ca sunt eu dereglata dar se pare ca nu doar eu sunt cea care n-a inteles filmul asta.
Dar macar mi-a pus mintea la contributie incercand sa inteleg ceva.

2 0
Manusa pe 13 Septembrie 2011 17:36
Inca de la inceput filmul este destul de straniu, ciudat inca de la intrarea Jessicai in apartamentul in care statea. Un mediu straniu, infricosator si intunericos :) iar apoi vecinii foarte ciudati, la fel ca si administratorul care isi are biroul in lift :).
La fel, si actiunea filmului este ciudata dar partea buna al lui este ca are suspans desi filmul nu este grozav. Una peste alta filmul nu m-a incantat si este destul de slab.

2 0
tony_mondyalu pe 21 Octombrie 2012 02:38
un film foarte slab, mult sub asteptarile mele, nu poate fi catalogat drept film de groaza....nu are nimic de groaza filmul in el, este un film cu foarte putin inteles...eu nu las recomanda insa depinde de gusturi
1 1
niggeremall pe 25 Octombrie 2020 09:42
azi e la o ora accesibila, s-ar putea sa-i mai dau o sansa daca nu-s alte filme pe placu meu ca is in ceata cu filmu asta rau de tot chit ca l-am mai vazut inaite.
0 0
isabela_isa pe 13 Septembrie 2014 19:56
Una dintre cele mai dubioase chestii pe care le-am vazut.
Aceasta productie cinematografica are prea multe momente in care te baga intr-o ceata adanca, multe secvente stranii, iar personalitatea personajele este mediocru conturata. Sincera sa fiu, nu mi-a placut deloc acest film.

0 1

Spune-ţi părerea despre Circle of Eight

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells