Christmas with Tucker

(2013)

Crăciun cu Tucker

Poster Christmas with Tucker Poster Christmas with Tucker

Sinopsis Christmas with Tucker

Mai mult

Suferind de pe urma morții tatălui său, George, un băiețel de 13 ani este forțat să se maturizeze. George trece prin momente foarte grele până când îl întâlnește pe Tucker, câinele vecinului său. Atunci când vecinul său ajunge la închisoare, George are grijă de Tucker, dar și Tucker de George. Vecinul Thorne este curând eliberat, iar băiatul nu are de ales decât să se obișnuiască cu lipsa noului său prieten.

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
klute pe 25 Decembrie 2014 15:16
Cute Mothertucker
O dramă de familie, nu fără un rudiment de aventură, despre prietenia dintre un băiat și un cîine, ducînd, sub atenta, severa, dar iubitoarea supraveghere a bunicului, la maturizarea băiatului și umanizarea cîinelui. Cu o acțiune plasată în mijlocul unor peisaje hibernale auguste, filmul face să strălucească valorile americane întocmai ca o salbă de pietre semiprețioase: familia, comunitatea, spiritul de sacrificiu și cel de întrajutorare, corectitudinea, plata greșelilor și a datoriilor pînă la ultimul cent, munca pe deșelate... Recomandat cățeilor de la 7 la 77 de ani, indiferent de rasă, pedigri, orientare artistică sau opțiune filozofică. Finalul poate nu ne va găsi în picioare, aplaudînd, dar cu siguranță ne va găsi dînd din coadă și lătrînd de plăcere.
1 0
bitter_moon pe 26 decembrie 2014 10:58
Fiind o iubitoare de pisici, prefer mai degrabă să miaun, așa că poate Crăciunul următor ȋmi va aduce un film ce are ca temă centrală umanizarea pisicilor. Nu de alta, dar cu fiecare zi care trece simt cum mă pisicesc eu din ce ȋn ce mai mult, iar filmul ȋșȋ va ȋndeplini rolul salutar de va apărea măcar ȋnainte ca eu să ȋncep să trag gheruţe celor care mă ȋnfurie. :))
klute pe 26 decembrie 2014 15:54
Păi, ca să fiu cinstit, așa m-am uitat la filmul ăsta, ca mîța-n calendar. Nu puteam să pricep și să admit nimic! :)) I'm a cat lover myself, btw! ;)

Spune-ţi părerea despre Christmas with Tucker

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells