Christmas Under the Stars

(2019)

Un Crăciun sub stele

Poster Christmas Under the Stars Poster Christmas Under the Stars

Sinopsis Christmas Under the Stars

Nick Bellwith (Jesse Metcalfe) îşi pierde slujba în domeniul financiar înainte de Crăciun și lucrează la un  magazin de brazi unde se întâlneşte cu Julie Gibbons (Autumn Reeser) şi cu fiul ei, Matt. Pentru că Julie se află într-un impas financiar, Nick încearcă să aducă magia sărbătorilor în viața lor. Cum poate această mică afacere să aducă doi oameni împreună și să îi ajute să redescopere spiritul sărbătorilor?

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
esperar pe 24 Decembrie 2022 22:32
Un film bunicel de vazut in perioada sarbatorilor de iarna. Nu ieste cu nimic in evidenta, sa nu aveti asteptari ridicate , este un film cu o poveste draguta , usor de urmarit actiunea si placut.
0 0
Deceoare pe 24 Octombrie 2021 16:56
Gen film: Crăciun
Când Nick, un bancher de investiții axat pe carieră, este concediat de la firma sa puternică în timpul Crăciunului, el își ia un loc de muncă la un stand de brazi de Crăciun deținut de un văduv cu inimă mare. Acolo, o întâlnește pe Julie, o profesoară de astronomie care a căutat mereu spre stele pentru o speranță. Pe măsură ce spiritul Crăciunului îl cuprinde și el începe să se îndrăgostească de Julie – Nick cândva egocentric descoperă bucuria de a-i ajuta pe alții. În rolurile principale, Jesse Metcalfe , Autumn Reeser și Clarke Peters.
0 0
bainca pe 11 Ianuarie 2021 16:09
nota 7 dragut
L-am vazut aproape de Craciun .Un film ok ca poveste , dragut , nu iese cu nimic in evidenta ca altele tipic Hallmark , actorii principali in schimb sunt unii dintre preferatii mei la Hallmark , Autumn si Jesse sunt talentati si furmosi , actiunea ok , finalul dragut . Un film de familie de vazut de Craciun , mai ales ca nu a fost romantic din cale afara cu toate ca as fii preferat .Ii ofer un 7 este simpatic cu un plus pentru actori , de vazut dar nu pentru toata lumea care critica mai ales superficial
0 0
user-5bed3be2b22c4 pe 08 Noiembrie 2020 17:32
Un film de duminica dupa masa cu actori de calitate si un scenariu bun.
0 0
delllia pe 01 Ianuarie 2021 13:53
Actori frumusei, actiunea curge, placut de urmarit.
0 1

Spune-ţi părerea despre Christmas Under the Stars

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi romantice
jinglebells