Christmas In Evergreen

(2017)

Crăciunul la Evergreen

Poster Christmas In Evergreen Poster Christmas In Evergreen

Sinopsis Christmas In Evergreen

Un medic veterinar îşi pune o dorinţă pe un glob cu zăpadă să aibă cel mai romantic Crăciun, dar lucrurile nu se întâmplă după cum se aştepta.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
pandora47 pe 24 Decembrie 2018 14:56
Un film plăcut ce merită văzut într-o zi de decembrie.
1 0
bainca pe 20 Ianuarie 2021 18:31
nota 7 dragut ,simpatic
Un film Ok , frumos , simplu , mai tipic Hallmark dar placut de vazut , mai ales ca joaca una dintre cele mai dragute , naturale ,cu un zambet molipsitor si una dintre preferatele mele de la Hallmark : Ashley Williams .Cu ea acest film are sare si piper nu cum gandesc altii cu faze de sex si vulgaritati , ci cu o poveste frumoasa de familie , putin romantism , vesela cu zambete si voie buna , si zambetul nu este o boala cum gandesc alti tampiti pe aici , in nici un caz .un film bun de urmarit cu ocazia Craciunului pentru ca arata spiritul dar bineinteles nu pentru toti prostii , doar cine stie ca ii place genul simplu , fara complicatii , de familie in stilul Hallmark , Pentru mine una a fost placut, asa ca ii ofer nota 7 , nu sunt fana filme Evergreen dar a fost simpatic , aceste filme sunt 3 la numar , al treilea fiind cel mai bun si romantic dupa mine .
0 0
Salbaticul pe 22 Decembrie 2020 12:00
Foarte plictisitor,anost,fad,și să mori de plictiseală și nu merită să-ți pierzi timpul cu așa film=2.
0 2
mihaelatb pe 27 Decembrie 2019 22:49
O poveste de Craciun ce se petrece in Evergreen, unde, intr-un restaurant, se afla un glob de sticla ce indeplineste dorinte. Asa ca rand pe rand, o domnisoara medic veterinar, un medic vaduv si fetita lui, aflati prin forta imprejurarilor in localtate, isi pun dorinte si asteapta implinirea lor. Ninsorile abundente, blocarea drumului, toate fac ca localitatea inzapezita sa fie mai atragatoare decat New York-ul sau insorita Florida. Nu stiu cine i-a spus fetitei sa zambeasca cu gura pana la urechi, arata ca o bolnava cu deficiente mentale.
0 2

Spune-ţi părerea despre Christmas In Evergreen

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells