Christmas at the Plaza

(2019)

Crăciunul la Plaza

Poster Christmas at the Plaza Poster Christmas at the Plaza

Sinopsis Christmas at the Plaza

Filmul o are în rolul principal pe Jessica Cooper (Elizabeth Henstridge), de profesie istoric, care organizează o expoziţie despre istoria Crăciunului la Hotelul Plaza și face echipă cu frumosul decorator Nick Perrelli (Ryan Paevey), pentru a readuce Crăciunul la viață. Oare faimosul hotel din New York va găzdui o nouă poveste de dragoste? Știți ce se spune: “La Plaza nu se întâmplă nimic neimportant!”.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 14 Decembrie 2021 16:07
Simpatic
Este un film care are o poveste frumoasa dar e mult prea lalaita..are prea multe momente trase de par care iti stârnesc o maxima plictiseala deoarece scenele cat si dialogurile sunt banale si repetate..mi-au plăcut in schimb actorii care au fost simpatici si sa simțit foarte bine chimia dintre ei deși atmosfera este una convenabila..Un film marca Hallmark care merita văzut..
1 0
bainca pe 09 Ianuarie 2021 10:10
nota 7 dragut ,simpatic
L-am vazut aproape de perioada Craciunului .Infara de actorii foarte frumosi in special Ryan ( superb acest barbat si actor ) mi-a placut scenariul ( locul ) , unde a fost filmat in acel hotel , deobicei filmele Hallmark se filmeaza majoritatea in case si foarte asemanatoare dar acesta a fost diferit ca locatie de filmare , in rest povestea a fost ok , nimic asa iesit din comun , ca restul filmelor Hallmark de acest gen dar a fost simpatic , imi pare rau ca personajele nu au avut mai multa substanta si conturare , asta fiind singurul minus , ei fiind frumosi dar nu cu atat de multa chimie impreuna , per total merge vazut o data sau de 2 ori de Craciun sau in preajma Craciunului .Este un film de nota 7 asta datorita ca mi-a placut mie special inafara de actori si poveste , locul unde a fost filmat
1 1
user-5bed3be2b22c4 pe 31 Octombrie 2020 07:02
Mi a placut filmul, l am vazut in premiera pe Diva vineri seara. Nu mi a dezamagit asteptarile, merita revizionat.
0 0

Spune-ţi părerea despre Christmas at the Plaza

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells