Cheeni Kum

(2007)

O inimă încă tânără

Poster Cheeni Kum Postere Cheeni Kum

Sinopsis Cheeni Kum

Mai mult
Este o poveste de dragoste dintre un barbat arogant de 64 de ani, ironicul bucatar-sef al celui mai bun restaurant indian din Londra, si o femeie simpla, necasatorita, de 34 de ani, care se afla in vizita la Londra. Este o poveste despre felul in care se intalnesc, despre cum se cearta, despre cum se impaca si despre cum relatia lor devine o idila. Este o poveste despre incercarile lor nostime de a-i da vestea cea mare tatalui ei si despre intamplarile prin care trec in incercarea de a-l convinge pe acesta sa accepte ca formeaza un… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8

Caseta tehnică

AKA

  • Less Sugar

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 18 Iunie 2012 23:08
Mie mi s-a parut o incercare nereusita de imbinare a comediei cu drama. In orice caz are destule momente plictisitoare, finalul il ghicesti cu ochii inchisi.
1 1
Vegetarian pe 26 Ianuarie 2015 11:21
La 65 ani Amitabh Bachchan in rolul unui bucatar-sef al celui mai bun restaurant indian din Londra, arogant , ironic si Tabu la 37 ani in rolul unei indience , dintr-o familie bogata , necăsătorită , avand 34 de ani in film , după moartea mamei , care se afla in vizita la Londra. Este o poveste despre incercarile lor de a-i da vestea cea mare tatalui ei si despre intamplarile prin care trec in incercarea de a-l convinge pe acesta sa accepte ca formeaza un cuplu.

A fost difuzat la tv in
15.12.2021 la Bollywood tv
25 ian 2015 la National tv

0 0
Vegetarian pe 16 decembrie 2021 02:05
Sã nu râzi de cineva , sã nu plângi pe cineva , sa nu detesti pe cineva , sã nu admiri pe cineva , ci sã întelegi . Ne definim in functie de deciziile luate . Viata este suma alegerilor noastre . Majoritatea oamenilor gasesc placere in munca lor , in familie si in speranta ca generatiile urmatoare vor intelege mai mult . Dusmanul iti spune CE TREBUIE sa faci . Prietenul iti spune ce AR TREBUI sa faci . Viata este suma alegerilor noastre .
bizonul pe 19 Ianuarie 2014 06:51
Toate capetele "tuguete", tiganoizii s-o "lase balta", nu exista film indian bun. Poate un pic de atentie trebue luata in consideratie vremea lui Raskapur, varianta "Vagabondul", "Articolul 420", etc. In rest le-a trecut vremea , sunt chiar idioate , iar cele programate pe National Tv. depasesc limitele..
0 1
milanezu07 pe 03 Iunie 2009 14:43
cum pot face rost de filmul asta??catalos,mi-l poti da si mie??
0 3
sym pe 5 iunie 2010 14:36
Hum Dil De Chuke Sanam
catalos pe 16 Noiembrie 2008 03:48
supppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeer film
0 3

Spune-ţi părerea despre Cheeni Kum

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Cheeni Kum
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells