Chasing Christmas

(2005)

In cautarea Craciunului

Poster Chasing Christmas Postere Chasing Christmas

Sinopsis Chasing Christmas

Mai mult
Filmul “In cautarea Craciunului” este o ecranizare intr-o varianta originala a cartii clasice a lui Charles Dickens “Colinda de Craciun”.

Jack Cameron, personajul jucat de Tom Arnold, este un Scrooge al zilelor moderne, un tata singur, care decide sa ignore Craciunul si sa nu ii lase nici pe cei din jur sa se bucure de aceasta sarbatoare. Tom a fost parasit de sotia lui exact in perioda Craciunul si din acel moment in fiecare an el respinge aceasta sarbatoare.

Fantomele Craciunului din Trecut si Prezent isi…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2

Caseta tehnică

AKA

  • The Spiritual Guilt Trip

Produs de

Insight Film Studios

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 25 Decembrie 2014 21:29
Categoria 40 - 50 de ani = filme cu actori in rol principal intre 40 si 50 de ani .. = la 46 de ani Tom Arnold cu ceva burta ,este parasit de sotia lui exact in perioda Craciunul si din acel moment in fiecare an el respinge aceasta sarbatoare . Fantomele Craciunului din Trecut si Prezent isi fac aparitia si incearca sa il imbuneze pe Jack ducandu-l intr-o calatorie in timp prin care vor sa ii arate cate lucruri frumoase a ratat din cauza atitudinii sale . Dupa ce ramane captiv in trecut , intr-un final el isi da seama de greselile pe care le-a facut si isi doreste din tot sufletul sa le schimbe pentru a salva Craciunul viitor .
Inca un film in care toata vina apartine barbatului si el este singurul care trebuie sa isi ceara scuze .

Acest film este reluat periodic si difuzat online la Neptun tv in 25 dec 2014 .

0 0
MNarcis pe 26 Decembrie 2012 20:15
Un film care m-a surprins placut, filmul ''se abate'' (ca sa zic asa) de la varianta oficiala\clasica a lui ''A Christmas Carol'' (sfarsitul difera total iar deznodamantul este si el diferit insa nu in totalitate), un film usor, relaxant, placut de urmarit si care merita vizionat in preajma Craciunului (si trebuie sa mai mentionez ca filmul nu este nici foarte bun, nici foarte complex si nici pe departe o comedie la care sa razi cu pofta sau la care macar sa razi, filmul este o comedie care te va tine doar cu zambetul pe buze pe toata durata sa), deci daca ai chef de un film ''belea'' sau cu pretentii de Craciun cu siguranta acest film nu este alegerea potrivita.
0 1

Spune-ţi părerea despre Chasing Christmas

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Chasing Christmas
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells