Charlie & Boots

(2009)

Charlie & Boots

Poster Charlie & Boots Postere Charlie & Boots

Sinopsis Charlie & Boots

Mai mult

Australia, la o petrecere dansantă a fermierilor din Victoria, pe ritmuri de muzica country, Grace Mc Farlan suferă un atac de cord ceea ce va duce la moartea sa. După o căsnicie de 45 de ani, o astfel de ruptură bruscă nu poate fi asimilată și de soțul ei, respectiv fermierul Charlie, care este pe punctul de a claca psihic. În urma unei vizite la ferma tatălui său, cel de al doilea fiu al sau, Boots, reușește să îl urnească de acasă, găsind ca pretext…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Ciprian_P.N.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

Produs de

Instinct Entertainment

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Emerging Pictures

Țara

SUA

Site oficial

Charlie & Boots

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mihaelatb pe 23 Aprilie 2013 02:22
un film relaxant. Starneste cateva hohote de ras ( sa fii oprit de politie pentru exces de viteza, masina ta fiind remorcata, iar politistul sa te someze, pe tine, cel remorcat, sa te opresti!) si-ti arata si o parte din peisajele Australiei. Paul Hogan, imbatranit, dar .in continuare cu umor.
0 0
Ciprian_P.N. pe 22 Februarie 2011 17:38
Statul se implica la australieni acasa!
Un film placut cu un Paul Hogan rencărcat de un Morgan Griffin in "vană" , de văzut duminica, relaxant de la care nu trebuie să ne aşteptăm la cine stie ce minune dar care merita văzut că are un mesaj plăcut . Această peliculă este făcută în memoria lui Reg Evans si a tuturor oamenilor care si-au pierdut viaţa în incendiile ce au avut loc în Australia pe 7 februarie, în sâmbăta neagră a anului 2009.
0 0

Spune-ţi părerea despre Charlie & Boots

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells