Cattle Call

(2006)

Agenţia de casting

Poster Cattle Call Postere Cattle Call

Sinopsis Cattle Call

Povestea unui tanar inventiv care, disperat sa-si gaseasca sufletul pereche, pune pe picioare o falsa agentie de casting...

În Los Angeles, trei prieteni a căror viață socială îi nemulțumește profund, pun la cale un plan pentru a schimba situația: vor inventa o audiție pentru un film independent și își vor alege cele mai atrăgătoare actrițe dintre cele care se vor prezenta la interviu.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: onixxx
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.7

Caseta tehnică

Produs de

Astrablu Media

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

National Lampoon Productions

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bizonul pe 09 Iulie 2013 19:56
Se uita "pulea" la ora 00,10 la film. Televiziunea 1 Romana, nu mai exista. Pina in 90 se putea vedea cel putin 3 filme pe saptamina la ore normale, adica in jur de 20,00, cu reluare a doua zi dimineata. Seriale, romane foiletane, teatru , alte seriale tip dactari, desene animate, teleenciclopedii, sport, etc. Repet ; Acum nu mai este nimic.
2 2
FarkaS pe 21 Octombrie 2010 14:16
Manual de agăţare...
În Los Angeles, trei prieteni, a căror viaţă sentimentală îi nemulţumeşte profund, pun la cale un plan pentru a schimba situaţia: vor inventa un casting pentru un film, de unde îşi vor alege cele mai atrăgătoare fete.
2 2
Vegetarian pe 10 Iulie 2013 13:39
Este un film complet care arata ca , cei care dau un anunt pt angajarea unor persoane , pot ajunge in arest cateva zile , cu niste violatori negri ( la noi sunt si multi fumatori inraiti ) , pot ajunge la inkisoare 6 - 10 ani etc ..
. . . Nu e greu sa faci rau , dar e bine ca inainte un judecator sau judecatoare , sa dea un raspuns scris prin care raul respectiv nu poate fi pedepsit , si recomanda partilor din proces sa se descurce singure .
Femeile isi fac planuri cu barbatii cu care au relatii si se mai razbuna pe barbati ..

Este un film si despre Ce isi doresc femeile ?
. . Au aparut filme digitale fara actori reali sau mixt cu cate un debutant fara pretentii prea mari de a face cariera de superactor si actori virtuali tridimensionali . In aceste filme sunt angajate persoane doar pt vocile din filme . Actorii pot semana cu orice vedeta , kiar si cu… citeşte

1 1
CANTALUP pe 11 iulie 2013 19:19
Necunoasterea plina de trufie este inceputul caderii , si poate duce si la asa ceva . Libertatea nu este singura valoare care defineste viata buna .
alex_il_fenomeno pe 26 Decembrie 2010 11:09
un film comic , l-am vazut acum cateva saptamani la T.V si pot spune ca m-a binedispus ! ingenioasa idea tanarului , pacat ca "ulciorul nu merge de multe ori la apa" !
1 1

Spune-ţi părerea despre Cattle Call

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells