Breaking and Entering

(2006)

Idilă prin efracție

Poster Breaking and Entering Poster Breaking and Entering

Sinopsis Breaking and Entering

Mai mult
Breaking and Entering

El este Will Francis (Jude Law), un arhitect care a reușit să se impună în meserie și care conduce o afacere promițătoare împreună cu prietenul său, Sandy (Martin Freeman). Zona în care își desfășoară ei activitatea este cartierul King's Cross, o parte a Londrei damnată din cauza violenței și a sărăciei, dar care recent a început să se dezvolte, devenind ținta unui program major de cosmetizare urbană. Soția și iubita de-o viață a lui Will este Liv (Robin Wright Penn), o…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Miramax Films

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Miramax Films

Distribuit in Romania de

Audio Visual Romania

Site oficial

Breaking and Entering
Film disponibil pe DVD în România

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dirtydiana pe 04 Noiembrie 2009 02:49
mi-a placut foarte mult! Jude Law este un actor deosebit!
3 1
margott pe 28 Iulie 2011 00:46
Frumoasa si interesanta povestea filmului, desi in primele 40-45 de minute predomina momentele plictisitoare, care nu par a duce filmul in vreo directie. Jude Law bifeaza inca un rol de cuceritor si de sfaramator de inimi, iar Robin Wright (Wright-Penn in 2006) lumineaza tot ecranul prin simpla-i aparitie.
2 0
Mihai2508 pe 09 Ianuarie 2011 00:39
Un film impresionant despre omenie, si despre lupta pentru supravietuire intr-o societate.
2 0
jude pe 27 August 2010 12:46
un film care trateaza problema relatiilor extraconjugale si problema delicventei juvenile...un film care exploreaza relatiile interumane...in opinia mea este un film interesant, emotionant, psihologic ... o drama ce a reusit sa-mi capteze atentia... prestatia actorilor este excelenta, iar Jude Law a reusit sa ma uimeasca din nou ... Merita vizionat!!!!
2 0
FreakDoll pe 10 Aprilie 2010 16:13
Chiar este un actor foarte talentat Law .Îmi face plăcere să'l urmăresc .
1 2
Utube pe 15 Februarie 2012 07:12
Este un film care suferă la capitolul acţiune şi a cărui desfăşurare se concentrează foarte mult pe relaţiile dintre personaje, acestea fiind prezentate şi conturate foarte bine. Drept urmare pelicula conţine foarte multe dialoguri referitoare la personajele din film, în detrimentul acţiunii, ceea ce, pentru unii cinefili, îi scade din interes, devenind pe alocuri plictisitor.

În fapt, desfăşurarea filmului este construită în jurul membrilor unei familii formată din trei membri, doi părinţi şi o fată, bolnavă de o formă de autism şi care familie încearcă să treacă de criza în care se află, rămânând unită, deşi motivele de a sta împreună au dispărut, ca urmare a preocupărilor individuale care le răpesc tot timpul şi a problemelor de sănătate a fetei, lăsând loc rutinei zilnice.

Mare parte din peliculă se axează… citeşte

0 0
lili22 pe 08 Octombrie 2019 23:11
Am vrut sa vad filmul din cauza distributiei .Dezamagitor si foarte fals.
0 1
SANDA45 pe 09 Aprilie 2014 10:04
Filmul este bun, sa zicem, isa daca nu juca Jude Law, nu erau sanse sa vizionez filmul.
0 1
OoOpSy pe 03 Martie 2011 20:34
e ok, dar atat
Atatea comentarii de laude acestui film.. desi nu mi se pare ca merita. E un film ok, si atat. Nimic interesant nu se intampla.. Jude Law face tot filmul, si intradevar joaca bine, dar asta nu inseamna ca e un film de exceptie. Am tot asteptat sa se intample ceva, speram sa se intample ceva, si apoi s-a terminat filmul.. M-a surprins aparitia lui Ed Westwick, desi nu are un rol important, abia ii zaresti chipul in scenele in care apare..
0 2

Spune-ţi părerea despre Breaking and Entering

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Breaking and Entering
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells