Păreri Boze Cialo

(2019)

Corpus Christi

Ordonează după
El_KaPpa pe 05 Martie 2020 20:59
8,0/10
Un film foarte bun, putin peste asteptarile mele, cu toate ca scenariul putea sa fie mai complex si mai bine gandite/prezentate conflictele. Ramane totusi un film pe care l-am perceput ca fiind despre vindecarea prin spiritualitate si in acelasi timp prin impartasirea ei fara a se pierde personalitatea umana a celui care o gaseste. Mereu am fost de acord ca adevarata religie este legata strict de partea spirituala si ca doar cei ca personajul din acest film o pot simti in toata puterea ei, adica persoane cu un trecut tulburator care cauta fix opusul.
Mi-a placut ca inteapa atat ipocrizia si absurdul presupusilor credinciosi cat si ca merge pe ideea de transmitere libera a sentimetelor spirituale fara a se incadra in niste conventii.
Cat despre Bartosz Bielenia, face un rol de zile mari, iar povestea lui este prezentata intr-un mod destul de dur si fara prea multa perdea,… citeşte

0 0
blackmore pe 08 Februarie 2020 23:50
Un film polonez slab , care cica ar fi inspirat dupa fapte reale despre un tanar care pacaleste o comunitate rurala ca ar fi preot, ceea ce duce la concluzia: cat de prost sa fii sa crezi in Dumnezeu?
0 1
El_KaPpa pe 5 martie 2020 03:20
Așa părere, așa concluzie. Ai înțeles ideea filmul fix din părți...probabil n-ai stat pe mijlocul ecranului.
abramburici pe 6 iunie 2020 16:19
Blackmore, e ca si cum daca un hot iti fura telefonul, cat de prost sa fii sa crezi in celulare... halal concluzie!

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells