Bonjour Anne

(2016)

Parisul poate aştepta

Poster Bonjour Anne Postere Bonjour Anne

Sinopsis Bonjour Anne

Mai mult
Bonjour Anne

Filmul urmărește povestea unei femei pe nume Anne, soția unui producător important de la Hollywood, care ajunge într-o excursie neașteptată prin Franța cu partenerul de afaceri al soțului, redescoperindu-și pofta de a trăi.

Anne și soțul ei Michael, un important producător de film, sunt în Franța și plănuiesc să petreacă mai mult timp, atât de necesar, singuri la Paris. În mod tipic, Michael este chemat brusc la Budapesta pentru afaceri.…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

AKA

  • Paris Can Wait

Produs de

American Zoetrope

Distribuitorul international

Sony Pictures Classics

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 15 Septembrie 2017 21:35
Este un film surprinzator de interesant.Are un scenariu decent si relaxant de un romantism aparte care arata ca bunele maniere nu au disparut.In film sunt 2 dintre favoritii mei : Alec Baldwin si Diane Lane insa din pacate Baldwin are un rol micut aparand doar la inceputul filmului.Pentru cei care sunt convinsi ca bunele maniere au disparut,acesta este un film care le demonstreaza contrariul.
1 1
serban_ionescu pe 27 septembrie 2017 00:12
Chiar daca cunoscutul actor Alec Baldwin are aici un rol "meteoric", este absolut necesar sa recunoastem ca actorul francez Arnaud Viard, aici deosebit de simpatic, carismatic si cu maniere alese, nobile, deosebite, de adevarat gentleman, face aici o interpretare foarte, foarte buna in cel de al-2-lea rol principal al filmului, Jacques, rol care pare ca i se potriveste "ca o manusa", respectand traditia generala cavalerasca si de bune maniere galante, proverbiale ale francezilor educati ! Diane Lane, cel putin la fel de simpatica, cu tinuta generala eleganta, carismatica si chiar INCA deosebit de frumusica si deci atractiva CA SI CHIP, chiar daca apare in acest film la o varsta de 51-52 de ani !
Dragos.87 pe 27 septembrie 2017 17:16
Da,asa este!
liana10 pe 17 Februarie 2021 22:34
Parisul poate să aștepte. Pornim la drum cu Mozart și străbatem Provence-ul, prin mirosul îmbătător de lavandă și trandafiri, plecând din Cannes, după o gustare frugală cu cârnați și cu căpșuni proaspete și parfumate, oprim la un restaurant pentru a servi jambon et melon, ajungând la Lyon la un restaurant cu stele Michelin unde se perindă prin fața ochilor fel de fel de bucate franțuzești de la un carré d'agneau și deserturi ciocolatoase, învățăm despre așezările romane, despre pictori francezi, despre vinurile regionale franțuzești ș.a.m.d.
O odă adusă Franței, o propunere de călătorie, o vacanță de vară, o dragoste de-o clipă.

0 0
filmerecomandate pe 19 Mai 2020 15:59
Dupa ce o vazusem stralucind pe Diane Lane in Under the Toscan sun, aici are acelasi farmec personal, insa scenariul a fost cel care a cam lasat de dorit.A fost o incursiune in cultura si arta culinara franceza, o introducere in peisajele de coasta si provensale, un film pe care am vrut sa-l vad pt. atmosfera de vacanta pe care o degaja si pt. cadrele naturale specifice Frantei.
0 0
lavara_laiarna pe 04 Ianuarie 2018 22:00
Sub formă de ghid turistic și culinar un film doar ...apetisant.
0 0
mihaelatb pe 26 Noiembrie 2017 13:51
Un film destul de slab. Partea psihologica, aia cu trairile sau netrairile sufletesti ale eroinei vis a vis de sot, de copilul pierdut, de noua provocare sau de fica aflata departe de familie tratata foarte superficial. Lla fel si pasiunea ei pentru materiale. Intalnirile cu diversele cunostinte ale lui Jacques nu mi s-au parut relevante pentru actiune, doar asa ca sa-i dea de gandit lui Anne. Idem povestea cu sampania bauta din pantof, eu nu i-am vazut rostul. Filmul a fost un fel de prezentare a vestigiilor romane in Franta + promo pentru bucataria frantuzeasca, cu tot cu escargot. Finalul a salvat oarecum filmul. Cadoul si plicul primit de Anne, fac filmul vizionabil.
0 0
emy_sinaia pe 14 Octombrie 2017 18:24
Nu am inteles chichita care i-au gasit lui Anne cu urechile, dar in rest un film placut si elegant as zice sau cum incearca Jacques sa intre in mod deosebit de elegant in patul lui Anne pe care o incearca cu tot soiul de fineturi culinare, dar fara succes.
0 0
xerses pe 16 Septembrie 2017 20:50
Frumos, elegant si cu ceva lectii pentru doamnele Brullee....
0 0
serban_ionescu pe 27 Septembrie 2017 09:12
Frumos, Relaxant, Reconfortant, adica : SENTIMENTALISM - ROMANTISM - FLIRT - BUNE MANIERE - ELEGANTA - BUN GUST !
Cele doua personaje principale, foarte placute ale acestui film in principal ROMANTIC, desi ambele trecute de suficienta vreme in categoria celor de varsta a-2-a, respectiv Anne (Diane Lane) si Jacques (Arnaud Viard) dau in acest film frumos, un adevarat recital actoricesc de buna calitate a tuturor caracteristicilor pe care le-am enumerat in titlul acestui comentariu. Aspectele respective deja enumerate se deruleaza intr-un la fel de frumos traseu turistic automobilistic incepand din sudul Frantei, de pe mirifica Coasta de Azur, pana spre nord, la Paris in capitala, asociindu-se pe acest parcurs si in acelasi timp si cu o spendida reclama a renumitei bucatarii franceze de mare calitate culinara cat si a celebrelor vinuri frantuzesti in conditiile servirii lor deosebit de elegante in cateva restaurante de cea mai inalta clasa, dar si o data intr-un foarte frumos peisaj romantic si… citeşte
0 1

Spune-ţi părerea despre Bonjour Anne

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells