Bionic Woman

(2007) - Serial TV

Femeia Bionica

Poster Bionic Woman Postere Bionic Woman

Sinopsis Bionic Woman

Mai mult

Remake într-o nouă concepție a popularului serial de televiziune, din anii '70, despre o femeie sportivă căreia i se oferă puteri bionice.

Jaime Sommers, prietena unui om de stiinta are un accident de masina aproape fatal, pierzandu-si un ochii, o mana si ambele picioare. Dar agentia pentru care lucra Anthony Anthros (prietenul ei) se ocupa cu tehnologia bionica, oferindu-i sansa de a avea o viata normala. Inlocuind partile distruse in accident i se cere…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Georgiann
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8
Lucy Hale Lucy Hale Becca Sommers Miguel Ferrer Miguel Ferrer Jonas Bledsoe Michelle Ryan Michelle Ryan Jaime Sommers
Katee Sackhoff Katee Sackhoff Sarah Corvus Erin Karpluk Erin Karpluk Robin Mae Whitman Mae Whitman Becca Sommers (1 episode, 2007)
Thomas Kretschmann Thomas Kretschmann Yan-Kay Crystal Lowe Yan-Kay Crystal Lowe Jessica (1 episode, 2007) Tracy Spiridakos Tracy Spiridakos Annie (1 episode, 2007)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

NBC Universal Television

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

NBC Universal Television Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Bionic Woman

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 05 Iunie 2011 20:03
I-am dat o sansa acestui serial, dar dupa un episod de vizionare, nu m-a convins.
Sa mai incerc sa mai urmaresc alte episoade?

1 0
Dar_kvampire pe 19 Februarie 2011 14:49
Imi place filmu e super iar actrita e super sexi 10
1 1
BaetuAndrei pe 22 Februarie 2011 11:26
Jaime Sommers, prietena unui om de stiinta are un accident de masina aproape fatal, pierzandu-si un ochii, o mana si ambele picioare. Dar agentia pentru care lucra Anthony Anthros (prietenul ei) se ocupa cu tehnologia bionica, oferindu-i sansa de a avea o viata normala. Inlocuind partile distruse in accident i se cere ajutorul in rezolvarea unor cazuri de securitate nationala. Lui Jaime, avand acum o viata dubla, ii este foarte greu, deoarece traieste cu sora sa, o adolescanta rebela, care o suspecteaza.

Totul pare frumos si cu mult suspans pana apare Sarah Corvus, o fosta femeie bionica scapata de sub control. Misiunile pe care Jaime le are de indeplinit sunt foarte diferite, in unele lucreaza sub acoperire, iar in altele pur si simplu trebuie sa distruga teroristi. Avand un echipament foarte scump(membrele bionice) trebuie sa le ingrijeasca si sa nu abuzeze de forta ei,… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Bionic Woman

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells