The Stronghold

(2021)

BAC Nord

Poster The Stronghold Postere The Stronghold

Sinopsis The Stronghold

Mai mult
BAC Nord

Scenariul se bazează pe un scandal care a avut loc în 2012 în cadrul brigăzii anti-criminalitate (franceză : brigade anticriminalité, BAC) din Marsilia, unde 18 membri au fost inculpați pentru trafic de droguri și afaceri ilicite.

În 2012, în Marsilia, unul dintre orașele cu cele mai mari rate ale criminalității din Franța, trei polițiști din Marsilia, Grég Cerva (Gilles Lellouche), Antoine (François Civil) și Yass (Karim Leklou) se luptă zi și…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: ciuciubau
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

Chi-Fou-Mi Productions

Distribuitorul international

StudioCanal

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 01 Noiembrie 2021 17:42
Din nou despre traficul de droguri la Marseille, ca doar marele oras al Frantei nu inseamna numai O.M cu care ne impuie capul Radu Banciu in fiecare emisiune, Dumnezeu sa-l odihneasca pe Bernard Tapie decedat recent, omul care a condus clubul marseillez la castigarea singurului trofeu Champions League de pana acum pentru o echipa de Ligue 1. Situatia e departe de a fi roz, se poate spune chiar ca e ,,albastru inchis, aproape negru,, , scuzati de negru ca doar BLM dar n-am gasit alta rima sa traiti. In ghetouri lucrurile au scapat de sub control, e ca in jungla, scapa cine poate, supravietuieste cine reuseste, se traieste hors la loi, trebuie sa fii nebun sa vrei sa intri acolo. Si totusi mai exista nebuni, nu-i vorba ca totul se plateste, ba cateodata pretul e prea mare.

Interesant e ca filmul e inspirat din caz real, in 2012 18 membri ai brigazii… citeşte

2 1
burg_carmen_mariana pe 11 Ianuarie 2022 10:44
Trist, dur, dar super film! M-a întristat, m-a pus pe ganduri, câtă nedreptate și minciună pe lume. Recomand, mai ales că ilustrează fapte reale!????
1 0
cristianboia pe 31 Decembrie 2021 15:32
Super film, povestea e ok, rechini mari își asumă meritele pentru fapte la care nu au ajutat cu nimic, iar pești mici (polițiști) sunt acuzați pentru metodele prin care au rezolvat cazul.... După fapte reale din 2012...
1 0
ciuciubau pe 02 Martie 2023 06:51
SINOPSIS
Scenariul se bazează pe un scandal care a avut loc în 2012 în cadrul brigăzii anti-criminalitate (franceză : brigade anticriminalité, BAC) din Marsilia, unde 18 membri au fost inculpați pentru trafic de droguri și afaceri ilicite.
În 2012, în Marsilia, unul dintre orașele cu cele mai mari rate ale criminalității din Franța, 3 polițiști din Marsilia, Grég Cerva (Gilles Lellouche), Antoine (François Civil) și Yass (Karim Leklou) se luptă zi și noapte să prindă traficanţii de droguri. Greg vrea să destructureze centrul de distribuție din cartierele nordice ale orașului. Cu toate acestea, zona este o fortăreață bine protejată, condusă de interlopi care vor ucide pe oricine, pentru a-și proteja teritoriul.
Greg cere o brigadă de poliție puternică pentru a ocupa cartierul, dar şeful lui, Jérôme Bodin, are de urmat un lanț de… citeşte

0 0
lili22 pe 06 Octombrie 2021 16:28
Cred ca fisa acestui film este bataie de joc, nici macar titlul nu este scris corect, numele regizorului nu este mentionat.
0 2

Spune-ţi părerea despre The Stronghold

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells