Asi

(2007) - Serial TV

Asi - Împotriva destinului

Poster Asi Poster Asi

Sinopsis Asi

Mai mult

O poveste deopotrivă emoționantă și cutremurătoare, în care iubirea năpraznică dintre Asi și Demir trebuie să înfrunte obstacole construite de generații întregi... de la rivalități trecute la trădări și gelozii, de la ambiții nemăsurate la devotamentul pentru părinți și dorința oarbă de răzbunare. Iubirea lor este pe măsura trecutului ce-ar trebui să-i despartă.

Ea aparține unei familii cândva extrem de înstărită, care de mai bine de 300 de ani a trăit din…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
Murat Yildirim Murat Yildirim Demir Dogan Tuba Büyüküstün Tuba Büyüküstün Asiye 'Asi' Kozcuoglu Selma Ergeç Selma Ergeç Defne Kozcuoglu
Pelin Sönmez Pelin Sönmez Melek Dogan Tülay Günal Tülay Günal Süheyla Saygin Soysal Saygin Soysal Aslan
Cemal Hünal Cemal Hünal Kerim Onur Saylak Onur Saylak Ziya Çetin Tekindor Çetin Tekindor Ihsan Kozcuoglu
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Sis Yapim

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Kanal D (TV)

Țara

Turcia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
danutza2995 pe 18 August 2009 18:31
geta_bucelea
spuneti-mi ca nu exagerez si ca filmul Asi este unul din cele mai frumoase filme, gesturi, priviri, atitudini de neuitat. Am vazut Casablanca, Pe aripile vantului, Titanic, nici nu se compara cu magia din privirile lui Asi si Demir. Pacat, mare pacat ca ei nu sunt impreuna mi-e dor in fiecare zi de ei. Ma uit pe youtube la diferite episoade si parca imi place si mai mult
8 4
sorinaa_giuga pe 13 aprilie 2012 23:40
Nu exagerezi si mie imi place foarte mult acest serial si nimik nu se compara ,nu ma plictisesc design l -am vazut de foarte multe ori. Ar first frumos daca si in viata reala ar exista cineva cu o personalitate ca a lui demir. Mi -are placea sa intalnesc un astfel de barbat........dar cred ca o sa imbatranim cautand-ul:) Intradevar o poveste impresionanta si ei doi oameni minunati
dany-dany pe 18 octombrie 2012 23:52
e cel mai tare serial nu exagerezi :) eram suparat cand s-a terminat :)) asa ca l-am mai vazut o data e uimitor ... merita vazut ;) filme ca asta mai rar .....
brindusa pe 23 Iulie 2009 10:39
un serial complet, cu personaje si caractere complete si complexe totodata....frumoase, intelepte, mandre. Mesajul transmis este de departe unul inteligent, asa incat, daca il intelegi, vezi cu adevarat viata in cel mai utentic mod. Oamenii iubesc viata: pamantul, natura, roadele, animalele....iubesc tot si se iubesc unii pe altii, dar nu in ultimul rand se iubesc pe sine. Am avut multe, chiar f multe de invatat din aces serial, il revad cu placere de cate ori am timp si recunosc, ca este un serial care m-a marcat din multe puncte de vedere. Cine nu l-a vazut, nu stie ce pierde....
8 4
ivanasorin pe 28 Februarie 2009 14:12
e super filmul,ma bat cu sotia pe telecomanda cand incepe.dati-l mai des .
6 1
manuela70 pe 26 Iunie 2009 00:41
manuela70
Nu stiu cand ma obisnuiesc cu ideea ca s-a terminat filmul.
As vrea sa nu se sfarseasca niciodata.
Micuta Asya este atat de dulce si de frumoasa ca iti vine sa plangi de dragul ei!
Imi pare rau ca Demir nu este casatorit cu Tuba , erau o pereche ideala!
Fiecare episod parca m-a facut sa traiesc alaturi de personaje, m-am bucurat si am plans deopotriva ...sufar enorm ca s-a terminat..in rest sunt de prisos cuvintele. Am incercat sa conving anumite persoane sa urmareasca filmul dar a fost in zadar. Dar erau ocupate cu alte seriale romanesti ( care nu merita a fi difuzate). Si m-am consolat cu gandul ca nu putem fi egali toti, ca nu putem gandi si simti la fel.

5 0
jeny40 pe 24 ianuarie 2024 09:28
E superb serialul ,iar actorii sunt fenomenali .Nu ma mai satur de ei pacat ca nu este in fiecare zi ca toate celelate .Un art cetial bun de scurt metraj a fost si Taramuri nelegiuite,dar nu se compara cu Asi- In caucarea destinului
verona_scorpion4u pe 11 Iunie 2009 10:39
M-amindragostit de acest film, las orice pentru a nu pierde nici un episod.Traiesc impreuna cu personajele acele momente, de parca as fi si eu printre ei. Multumesc tv Kanal D penru ca a adus si la noi acest superb film. si va rog daca se poate sa difuzati 3 zile pe saptamna filmul,deoarece numar zilele pana la urmatoarele ep. este ceva extraordinar acest film, inclusiv coloana sonora! e magnific; nu am mai urmarit un film serial demult pentru ca nici unul nu mi-a atras atentia acest film m-a facut sa-mi placa enorm de mult limba turca, si chiar as vrea sa invat mai multe despre aceasta tara. Chiar am cautat pe net cu vedere din satelit sa vad acele locuri si pentru cateva minute am simtit ca as fi calcat si eu pe acele pamanturi.Un alt aspect care la putine filme il intalni: este educativ din multe puncte de vedere pentru toate generatiile. Merita sa fie urmarit! BRAVO!
5 4
Vegetarian pe 26 Iulie 2012 08:53
Este un serial potrivit si pt lista : Barbati care au relatie amoroasa sau de prietenie in film cu femei mult mai tinere .
. . . Tanara nevasta a batranului agricultor bogat de 70 de ani nu e deranjata cand o prietena ii zice ca asteapta ca sa moara sotu ei si ea sa devina bogata .. I se pare ceva normal . Dar se infurie si tranteste farafuria in care ii punea prajitura sotului , cand ii prietena ii zice ca sotu ei nu investeste in ce trebuie banii si probabil va ramane fara avere ..

Este un film potrivit si pt lista : Categoria peste 60 de ani = filme cu actori in rol principal peste 60 de ani = La 71 si 72 ani Tuncel Kurtiz ( Cemal Aga ) interpreteaza un agricultor care face legea impreuna cu proprietarii de teren dintro zona rurala a Turciei , dar nu ia in seama o amenintarea unui concurent si este impuscat in propria casa ..

3 0
CANTALUP pe 30 iulie 2012 00:48
Daca va fi sa inseli , inseala-ti stomacul . Daca va fi sa simti foame , simte foame de iubire . Daca va fi sa pierzi , pierde-ti frica . Daca va fi sa furi , fura o sarutare . Daca va fi sa minti , minte in privinta varstei tale . Daca va fi sa te infierbanti , infierbanta-te la soare . Daca va fi sa plangi , plange de bucurie . Daca va fi sa doresti sa fii fericit , doreste-ti in fiecare zi .
ela elenescu pe 10 Martie 2009 09:46
din pacate scenaristii filmului or sa ne faca se suferim mai ales in ep.56 care este cel mai trist si greu episod de pana acum.Mie de cateva nopti mi-a produs insomnii.La KanalD Turcia este vinerea la ora 20 si se poate urmari on line.Exista pe niste site-uri si traducerea in engleza!
Oricum vin vremuri grele ptr. eroii nostrii fenomenali si pentru noi, de ce nu?

3 4
deyuta pe 10 iunie 2009 22:36
Buna Ela te rog frumos sa imi trimiti si mie site-urile de care zici daca se poate.multumesc
ianula pe 24 Mai 2009 00:24
Respectati programul ...
Serialul este o poveste ff frumoasa. Felicitari !! .O prezentare decenta, fara scene cu goliciune gratuita ..pana acum(ep. 66) .
Pacat ca postul Kanal D este neserios si nu respecta programul. Nu pot intotdeauna sa il urmaresc si programez DVD sa-l inregistreze. in dimineata urmatoare ...La . ultimul episod (67- 68) i-am ratat inceputul......... Nu au respect f ata de telespectatori.....programul este ceva ff orientativ...

2 0
Denissse pe 20 Aprilie 2009 20:59
Nu este o telenovela ci o poveste , o balada. In orice caz cred ca prinsi de vraja primelor episoade nu ne-am uitat atent la generic si motto-ul filmului. Cred ca e o legenda a fluviului transpusa intr-un timp modern. See ca toata povestea lor e inghitita de apele fluviului. Si toti merg inapoi . Exista un punct de cotitura in episodul 56 la turci . este extrem de dureros...
2 0
Denissse pe 21 aprilie 2009 09:25
Va pun aici traducerea in engleza a prezentarii generale a filmului facuta de tv turca. e clar ca nu se termina bine si ca sunt sensuri mai adanci Asi, el-change of the bourgeoisie, and the love story of soil. It is three generations of the crop that is not life, life in the soil to fight a family survival. Just have to assign the sway of the remaining territory handles diploma, a father was trying to land. Dad and all the joy in life, the pride of the children. Connected to this land as the father of the child, nature, earth knows the language very well, nice and beautiful girl. Asiye the name, of this virtue, power and territory unamenable yaşadığı can get the name of the river was like a daughter rebels. Years later, returning a young man born in the land; Iron. Rich, handsome, proud. Iron and family in this land have embedded a secret. This secret, territory, battle, power to the battle, the lives of two families will result in the overturn. These secrets, the rebels are trying to rein in love with the strong feelings of iron will make it impossible. You do not know who will fall in love, Can not select which arise in the soil, such as ... > swap Ce parere aveti?
popa gabriela pe 22 Februarie 2009 20:49
este cel mai frumos film vazut vreodata, este o poveste de dragoste de familie totodata emotionanta si antrenanta, iubesc acest film:nu am pierdut nici un episod decand a inceput si nici nu voi pierde:actorii sunt senzationali, cum joaca, cum arata, regia e fenomenala, nu am numai cuvinte la superlativ despre acest fil:multumesc tv Kanal D penru ca a adus si la noi acest superb film. si as dori sa rog daca se poate sa difuzati 3 zile pe saptamna filmul,deoarece numar zilele pana la urmatoarele ep. este ceva extraordinar acest film, inclusiv coloana sonora! e magnific; nu am mai urmarit un film serial demult pentru ca nici unul nu mi-a atras atentia dar acesta m-a facut sa ma indragostesc de Kanal D.
Cu stima,
POPA GABRIELA
P.S. acest film m-a facut sa-mi placa enorm de mult limba turca, si chiar as vrea sa invat mai multe despre aceasta tara.

2 0
amy pe 10 Octombrie 2009 18:36
superb
cel mai bun serial , cei mai buni actori , cea mai frumoasa poveste.....
2 1
deyuta pe 10 Iunie 2009 22:34
Este cel mai frumos film de pana acum...Murat si Tuba sunt cei mai buni si frumosi.
2 1
Sperantapopa pe 20 Aprilie 2009 02:29
Stie cineva cum se sfarseste filmul?
Este un film captivant, care te face sa crezi ca personajele, cel putin principale, traiesc acele monente de multe ori si in realitate. Parca nu ar avea viata personala. Pacat ca Murat s-a grabit sa se insoare........poate ca de teama.......dar nu se stie niciodata..........
Stie cineva cum se sfarseste filmul?

2 1
puffulette pe 10 Ianuarie 2012 23:09
Mie una nu imi plac telenovelele, dar in lipsa de ocupatie m-am uitat la asta si mi-a placut, foarte interesanta, actori frumosi si talentati si o poveste draguta de dragoste "imposibila" cam, cum se intampla in toate telenovelele... un serial dragut.. de vizionat daca ai prea mult timp liber :D
2 2
aida20 pe 30 aprilie 2012 21:25
nici eu nu prea agreez telenovelele...dar cele turcesti sincer sunt foarte captivante..mai ales acesta
puffulette pe 2 mai 2012 15:50
ai dreptate
ADRIANA TENCHIU pe 17 Martie 2009 17:00
Parerea mea,este ca de mult nu a mai fost un asa serial captivant,pt toate generatiile,indiferent de virsta,dar daca noi romanii nu am fi avut alte posibilitati de a vedea in alta parte acest serial,am fi ramas cu firmiturile care ni le servesc cei de la kanalD ROMANIA.Asa ca sa va fie rusine,kanald,ca nu stiti sa . respectati pe cei care va da o bucata de piine,sa mincati,noi care vrem sa vedem acest seial intreg,si fara publicitate la greu,avem unde sa-l vedem .dar voi va pierdeti credibilitatea,in fata noastra.
1 0

Spune-ţi părerea despre Asi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Asi
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells