Armomurhaaja

(2017)

Eutanasiere

Poster Armomurhaaja Postere Armomurhaaja

Sinopsis Armomurhaaja

Mai mult

Filmul spune povestea lui Veijo, un mecanic în vârstă de 50 de ani, care eutanasiază animale bolnave și ia mai puțini bani pentru asta decât veterinarul local. El are o legătură specială cu animalele și își face treaba cu multă grijă și dragoste. Dar este și un bărbat nervos care preferă compania animalelor și nu a oamenilor și este certat cu tatăl său care este în spital. Situația se complică atunci când Petri, un membru frustrat al unui grup local de naționaliști, își duce…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

AKA

  • Az elaltató
  • Euthanizer

Produs de

It's Alive Films

Distribuitorul international

Uncork'd Entertainment

Țara

Finlanda

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Horatiucrisan pe 17 Iulie 2022 22:23
Un film revazut dupa ca prima oara l-am vazut la lansare, un film emotionant despre dragostea fata de animale a unui individ care eutanasiaza animale tocmai pentru a le scuti de suferinta.
0 0
lili22 pe 23 Mai 2021 21:55
Unul din acele filme care te marcheaza, te urmaresc desi nu sunt mare iubitoare de animale.Un scenariu perfect, extrem de original, pana acum nu am intalnit ceva asemanator.Interpretarea rolului principal apartine unui actor necunoscut pentru mine, a fost admirabil.
Pentru cinefili e un " must see".

0 0
Robert.Chetan pe 11 Mai 2018 01:56
Iubirea pentru necuvantatoare dusa la extrem
Desi cinematografia finlandeza e in mare straina pentru mine, am vazut doar 1-2 filme de Kaurismaki acum ceva vreme,pot sa spun ca dupa ce am vazut acest film o sa arunc mai des o privire pe filmele finlandezilor.
Filmul spune povestea unui mecanic auto numit Veijo care se ocupa si cu eutanasierea animalelor bolnave.Acesta prefera compania animalelor mai mult decat cea a oamenilor, drept dovada sta relatia cu tatal sau cu care este certat desi cel din urma se afla intr-o stare deplorabila internat in spitalul local.Cu toate astea,leaga o relatia de prietenie(si ceva mai mult) cu Lotta,o asistenta medicala de la spitalul unde este internat tatal lui Veijo.
Dezvoltand dupa parerea mea un fel de paranoia,Veijo ajunge sa ii pedepseasca pe cei care in conceptia sa le fac rau animalelor exagerand de cele mai multe ori si recurgand si la gesturi extreme.
Filmul nu este… citeşte

0 0
eduard_stratan pe 27 iunie 2018 11:53
O sa-ti mentii parerea ca animalele sunt necuvantatoare si dupa vizionarea urmatorului videoclip?: https://www.facebook.com/magiquiz/videos/774260872739895/UzpfSTEwMDAwNDA4NTU2NDE2MDoxMjgxOTAyMDIxOTU1OTcx/

Spune-ţi părerea despre Armomurhaaja

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells