A Night in the Show

(1915)

Charlot la music-hall

Poster A Night in the Show Poster A Night in the Show

Sinopsis A Night in the Show

Domnul Pest încearcă mai multe scaune în sala de spectacole, până să ajungă în primul rând, în urma unei bătăi cu dirijorul. E aruncat afară. În lobby împinge o doamnă grasă într-o fântână și se întoarce ca să stea lângă Edna. Domnul Rowdy toarnă bere pe dnul Pest și pe Edna. El îi atacă pe cântăreții Dot și Dash, pe o dansatoare de harem și pe un înghițitor de flăcări.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

Produs de

Essanay Film Manufacturing Company, The

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner Bros.

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 14 Ianuarie 2017 17:19
Distrugerea unui spectacol de varieteu
Cu prilejul unui spectacol la teatru, doi spectatori: un domn bine-îmbrăcat (dl. Pest) și un vagabond de la balcon (dl. Rowdy), ambii interpretați de Charlie Chaplin, produc mai mult divertisment decât interpreții de pe scenă. Ambii sunt probabil în stare avansată de ebrietate și reușesc neintenționat să distrugă o reprezentație de varieteu care ar fi fost interesantă în alte circumstanțe.

Filmul este inspirat de un spectacol de vodevil al lui Chaplin jucat cu succes pe scenele londoneze și oferă publicului ocazia de a se familiariza cu reprezentațiile artistice timpurii ale marelui cineast. Comicul de situații irupe spumos în ”A Night in the Show”, demonstrând adevăratul talent al lui Chaplin, frânat de intrigile stereotipe și burlești ale scurtmetrajelor produse de Mack Sennett și de alții. Izbucnește un tărăboi imposibil de ținut sub… citeşte

2 0

Spune-ţi părerea despre A Night in the Show

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells