Calin FR pe 07 Februarie 2006 23:12
E un film care altereaza putin imaginea fermecatoarei Audrey Tautou. Modaliatea de joc e buna chiar daca doamna Colombani (regizor) nici ea nu mai stie ce vrea la un moment dat.
Noroc pentru frumoasa frantuzoiaca ca a urmat un relativ succes cu L'Auberge Espagnole.

0 2
Dragos_Mirsanu pe 16 Ianuarie 2004 02:09
Imagine buna, camera se misca bine. Povestea scirtaie uneori.

Tare nefericit rol pt. fosta Amelie! Are si momente bune, dar nu cred ca i se potriveste un astfel de rol negativ, chiar "destructiv".

Cea mai memorabila scena:
- la vederea unui moment de tandrete intre Loic si sotia sa, intr-un acces de gelozie, Tautou se repede si ii scrie cu un marker alb un mesaj pe parbrizul masinii.

0 2
margott pe 20 Decembrie 2012 21:41
Fata de alte filme care abordeaza subiectul obsesiei, "A la folie... " e deosebit prin faptul ca prezinta realitatea fiecaruia din cele doua personaje : realitatea vazuta prin ochii lui Angelique, si asa cum se vede din perspectiva lui Loic. Tocmai acest mod de prezentare face mai agreabil personajul Angelique, pentru ca ea isi traieste povestea de iubire in lumea ei, e un mod de a intra pentru cateva minute in mintea ei si de a intelege ce se petrece. Finalul e demn de o tragi-comedie.
0 0
Yufeng pe 14 Februarie 2010 14:05
Cred că Audrey Tautou face un rol foarte bun în acest film.Joacă rolul unei tipe îndrăgostită nebunește (la propriu!) de un medic.Un rol negativ,interpretat foarte bine.
1 0
bitter_moon pe 09 Mai 2013 22:32
Niciuna din afirmatiile adorabilei Angelique nu ridica vreun semn de intrebare cu privire la veridicitatea lor. Jumatatea de film vazuta prin ochii ei, asa cum l-a structurat regizoarea, ne arata o tanara naiva, optimista, pasionala, ce traieste o dragoste impetuoasa si nepotrivita cu un medic casatorit. Cealalata jumatate a filmului, in care evenimentele ne sunt prezentate prin prisma integrului cardiolog, ne releva o tanara dezechilibrata psihic, aflata sub influenta erotomaniei acute. Aceasta este perversitatea bolilor psihice: foarte greu de identificat, iar uneori imposibil de tratat, ca si in cazul de fata.
4 0