A Kind of Murder

(2016)

Capcana

Poster A Kind of Murder Postere A Kind of Murder

Sinopsis A Kind of Murder

A Kind of Murder

În anii '60 în New York, Walter Stackhouse (Patrick Wilson) este un arhitect de succes căsătorit cu frumoasa Clara (Jessica Biel), ducând o viață aparent perfectă. Dar fascinația lui legată de o crimă nerezolvată îl conduce într-o spirală haotică, fiind forțat să se joace de-a șoarecele și pisica cu un criminal inteligent și cu un detectiv deosebit de ambițios, în același timp născându-se în el o pasiune pentru o altă femeie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3
Jessica Biel Jessica Biel Clara Stackhouse Patrick Wilson Patrick Wilson Walter Stackhouse Haley Bennett Haley Bennett Ellie Briess
Vincent Kartheiser Vincent Kartheiser Detective Lawrence Corby Eddie Marsan Eddie Marsan Kimmel Jon Osbeck Jon Osbeck Jon Caar
Michelle Poole Michelle Poole Bus / Bar Patron Ken Strunk Ken Strunk Mr. Philpott Ian Short Ian Short Bill Ireton
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Killer Films

Distribuitorul international

Magnolia Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
raluca_balauta pe 10 Ianuarie 2017 23:24
Finalul
Finalul a stricat tot filmul. Putea fi foarte interesant filmul in sine, cel putin prima parte a filmului m-a intrigat, spre final a devenit prea hollywood-esc.
3 1
emy_sinaia pe 20 Aprilie 2017 22:17
Mi s-a parut interesant expunerea modului de viata al anilor '60 mai mult decat subiectul in sine, precum si aparitiile feminine.
1 0
bogdan_u pe 18 Decembrie 2016 02:01
finalul...
Destul de interesant. Aduce putin a film-noir...sec. XX,...dar finalul mi s-a parut destul de ambiguu.
1 0
lavara_laiarna pe 12 Decembrie 2017 19:59
O femeie geloasă și cu ceva probleme hormonale constrânsă de realitate î-și îndeamnă soțul cu bună știință spre păcat.Biel joacă un rol simplu și scurt fără să convingă.Frumusețea uneori e suficientă dar nu și de această dată.
1 1
serban_ionescu pe 22 Februarie 2017 19:03
Un film gen drama-thriller submediocru
Consider ca singurul aspect cat de cat pozitiv al acestei productii cinematografice il reprezinta interpretarea actoriceasca buna a actorilor Patrick Wilson si Jessica Biel. In rest, modul in care a fost conceput scenariul, actiunea acestui film, mi s-a parut absolut nefericit, de slaba calitate, lipsind in plus chiar pana la ultimile secvente, atat suspansul cat si neprevazutul si rasturnarile neprevazute de situatie, intr-un cuvant un acel ceva care sa te faca sa te captiveze actiunea unui film gen drama-thriller si in plus si cu valente politiste dar si acestea de slaba conceptie calitativa. In concluzie nu acord decat cu INDULGENTA 4 stele acestui film si asta numai pentru o relativ buna interpretare actoriceasca a celor pe care i-am amintit deja.
0 1

Spune-ţi părerea despre A Kind of Murder

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu A Kind of Murder
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells