A Bridgend Story

(2015)

Bridgend

Poster A Bridgend Story Poster A Bridgend Story

Sinopsis A Bridgend Story

Sara și tatăl ei, Dave, se mută într-un sat care e bântuit de sinucideri, iar asta se petrece mai ales în rândul tinerilor. Fata se îndrăgostește de Jamie, unul dintre adolescenții de aici, iar Dave încearcă să oprească misteriosul lanț de sinucideri.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Danemarca

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
kasmyn pe 28 Februarie 2016 17:30
in seara aceasta se difuzeaza pe cinemax si este UN FILM inspirat din fapte reale!!https://www.youtube.com/watch?v=S9_EyfpM2AY
1 1
monallyssia pe 28 februarie 2016 20:57
Chiar acum am dat pe Cinemax. Sunt curioasă cum va fi filmul.
Cretzulynne pe 08 August 2016 09:16
True Story
" Eroii peliculei "Bridgend" sunt un politist si fiica adolescenta a acestuia, care tocmai s-au mutat intr-un sat bantuit de sinucideri, iar asta mai ales in randul tinerilor locuitori. In timp ce Dave, noul politist din teritoriu, incearca sa opreasca misteriosul lant de sinucideri, Sara se indragosteste nebuneste de Jamie, unul dintre tinerii de aici. Filmul se concentreaza asupra relatiei dintre adolescentii vulnerabili si parintii lor care nu inteleg din ce motiv copiii lor aleg sa isi puna capat zilelor. Pelicula se inspira dintr-o situatie reala, este vorba despre sinuciderile din Bridgend County Borough, o mica provincie miniera din Wales, Regatul Unit. Intre anii 2007 si 2012, 79 de cazuri de suicid au fost comise in aceasta zona, iar de cele mai multe ori a fost vorba despre adolescenti. "

sursa:
citeşte

0 0
margott pe 05 Septembrie 2016 14:11
Creepy film. Cum eu traiesc in alta galaxie si citesc stirile din an in Paste, logic ca habar n-aveam de Bridgend, si se pare ca nici cei care locuiesc acolo nu inteleg mai bine decat mine, care nu traiesc printre ei, ce se petrece. Nu pot sa-i judec eu pe cei care-si pun capat vietii, e alegerea lor, eu nu-i inteleg si sper sa nici n-ajung vreodata sa-i inteleg. Nici despre religie n-am sa vorbesc, sunt oameni care au religia lor si oameni care n-au niciun fel de religie; oricum fiecare om crede in felul lui, cat vrea, cat poate si cat intelege din religie. Dar totusi, nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca sunt oameni care se nasc orbi, surzi, muti, fara maini sau picioare, cu malformatii, cu boli incurabile sau care-i poate mutila in orice moment, cu SIDA, oameni care au trait pe vremea razboiului, care au supravietuit lagarelor, cutremurelor, inundatiilor, etc, si totusi lupta in… citeşte
0 1
xerses pe 15 August 2016 10:08
Chiar un film greu de "digerat". Este de neinteles motivatia faptelor, ciudata logica ce conduce la asemenea deznodamant.
0 1
Flavius_Huma pe 25 Iulie 2016 03:38
Nu-l recomand celor slabi de înger!
0 1

Spune-ţi părerea despre A Bridgend Story

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells