A Breath of Scandal

(1960)

Scandal la nivel înalt

Poster A Breath of Scandal Postere A Breath of Scandal

Sinopsis A Breath of Scandal

Mai mult
Anul 1907, în Viena, „Orasul Valsului”. Frumoasa Sophia Loren este o printesã din Austria care, în ciuda exilului de pe proprietatea familiei cauzat de „indiscretii scandaloase”, nesocoteste dorinta mamei sale de a se mãrita cu un print. În schimb, ea pune ochii pe frumosul american John Gavin, inginer în industria minierã, aflat în trecere prin Viena, care este si pe placul tatãlui ei (Maurice Chevalier). Sub bagheta regizoralã a lui Michael Curtiz (Casablanca), Angela Lansbury realizeazã un portret tãios al… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.5

Caseta tehnică

Produs de

Paramount Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 08 Ianuarie 2012 10:26
O comedie romantica incantatoare , fara clisee (pe vremea aia cliseul nu era principalul sau adesea singurul mod de a face o comedie romantica) , imprevizibila (spre deosebire de majoritatea comedilor romantice de azi la care de pe cel tarziu minutul 5 stii cum se va termina) cu multe incurcaturi , si cu superba Sophia Loren.
1 1
eduard_stratan pe 9 noiembrie 2021 16:38
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
mtraianc pe 27 Februarie 2014 23:11
un film romantic f dragut , nota 8 , costumatiile de nota 10
0 0
dido pe 08 Septembrie 2011 16:14
Inviorator!
Intr-o zi banala si nesemnificativa am vazut filmul acesta,mai mult de dragul Sophiei Loren si atrasa de prezenta lui Maurice Chevalieri pe generic,surpriza a fost placuta,la final fredonam melodia ce da titlul filmului si meditam...cate filme mai vechi ne scapa probabil...De apreciat decorurile si costumele!Recomand!
0 1

Spune-ţi părerea despre A Breath of Scandal

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells