Articole 22 Jump Street

(2014)

22 Jump Street - O altă adresă de pomină

Despre distribuție și realizatori

De două ori nominalizat la premiul Academiei, JONAH HILL (Schmidt / povestirea / producția) posedă o abilitate actoricească specială, care i-a permis să ajungă în prima linie a Hollywood-ului, jucând atât în comedii cât și în drame.

De curând, Hill a jucat în filmul lui Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, alături de Leonardo DiCaprio. Filmul a obținut nominalizări: la Oscar, la categoria cel mai bun film, la Golden Globe, la categoria cel mai bun film, muzical sau comedie, la Critics’ Choice, pentru cel mai bun film și cea mai bună distribuție. De asemenea filmul a fost considerat de către AFI drept unul dintre cele mai bune filme ale anului, iar de către National Board of Review, unul dintre “the Top Ten Films”.

În plus, Hill a primit premiul Variety’s Creative Impact Award pentru interpretarea din film. Hill a mai putut fi urmărit și în 21 Jump Street, iar pe lângă interpretare, Hill a mai fost și co-autor al povestirii și producător executiv.

În 2011, Hill a jucat alături de Brad Pitt și Philip Seymour Hoffman în filmul lui Bennett Miller, Moneyball. Interpretarea sa din acest film i-a adus lui Jonah prima sa nominalizare la premiul Academiei, pentru un rol secundar. În plus el a obținut și o nominalizare la Golden Globe pentru rolul secundar pe care l-a jucat și o nominalizare la premiul SAG pentru interpretarea unui rol masculin secundar.

Hill a mai jucat și în filmul lui Quentin Tarantino, Django Unchained; De asemenea a jucat în filmul care poartă semnătura lui Seth Rogen și Evan Goldberg, This Is the End, sau în filmul lui Akiva Schaffer, The Watch.

Hill dovedește prin munca sa că își merită locul în noua generație de artiști plurivalenți de la Hollywood. De curând s-a anunțat că Jonah va face din nou echipă cu colegul lui de platou din Wolf of Wall Street, starul Leonardo DiCaprio, pentru a produce și juca în The Ballad of Richard Jewell. De asemenea el lucrează la scenariul filmului The Adventurer’s Handbook, în care va juca alături de Jason Segel. El lucrează totodată și la scenariul comediei Pure Imagination, produse de Apatow, unde va îndeplini și funcția de producător executiv.

CHANNING TATUM (Jenko / Producția) a devenit în scurt timp unul dintre cei mai căutați juni-primi, fiind totodată și producătorul unora dintre filmele în care joacă .

Tatum va apărea în curând în filmul Warner Bros.’ Jupiter Ascending. Filmul este scris și regizat de Andy și Lana Wachowski, iar unul din rolurile principale e asigurat de Mila Kunis. Ceva mai târziu, anul acesta, Tatum va juca în filmul Sony Pictures Classics’, Foxcatcher, în regia lui Bennett Miller, avându-I ca parteneri pe Mark Ruffalo și Steve Carell. Tot anul acesta, Tatum va începe producția urmării filmului Magic Mike și a unui film despre viața lui Evel Knievel.
De curând, Tatum a jucat în filmul Sony Pictures’ White House Down, în regia lui Roland Emmerich. În 2013, Tatum a mai jucat și în drama polițistă Side Effects, în regia lui Steven Soderbergh.

În 2012, Tatum a jucat în filmul de success al Warner Bros., Magic Mike în regia lui Steven Soderbergh. În film au jucat și Matthew McConaughey, Matt Bomer și Joe Manganiello.Filmul a fost finanțat și produs de Tatum și partenerul său din activitățile de producție, Reid Carolin, care a scris și scenariul.

În August 2009, Tatum a putut fi urmărit în filmul de succes al Paramount Pictures, G.I. Joe, în regia lui Stephen Sommers. În 2011, Tatum a jucat în crime thriller-ul The Son of No One, alături de Al Pacino și Katie Holmes. Tot în 2011, Tatum a jucat în aventura epică The Eagle, alături de Jamie Bell și Donald Sutherland.

În 2009, Tatum i-a dat replica lui Terrance Howard, în filmul Universal/Rogue Pictures, Fighting, în regia lui Dito Montiel. În 2008, Tatum a jucat în drama Paramount Pictures, Stop-Loss, regizată de apreciatul Kimberly Peirce (Boys Don’t Cry) și produsă de Scott Rudin.
În 2006, Tatum a obținut o nominalizare la premiul Independent Spirit și la Gotham Award pentru interpretarea sa din filmul independent A Guide to Recognizing Your Saints, care a obținut Premiul special al juriului pentru cea mai bună distribuție ca și premiul pentru regie pe care l-a primit Dito Montiel la Festivalul de film Sundance, în 2006.

PHIL LORD și CHRISTOPHER MILLER (regia / Producția executivă) sunt un duo extrem de prolific în ceea ce privește regia și scenariul de comedie. Printre realizările lor se numără: The Lego Movie, 21 Jump Street și Cloudy With A Chance of Meatballs.

Cel mai recent film al lor, The Lego Movie, pe care cei doi l-au scris și regizat, a ocupat locul 1 la box office, rămânând pe acest loc timp de patru săptămâni.

Lord și Miller au realizat și comedia de acțiune 21 Jump Street, cu Jonah Hill și Channing Tatum în 2012, câștigând o nominalizare la Critics Choice Award pentru cea mai bună comedie.

Lord și Miller au scris și regizat împreună filmul de animație al Sony Pictures Animation, Cloudy with a Chance of Meatballs, film bazat pe îndrăgita carte pentru copii cu același nume. Talentul lor unic de a face comedie i-a făcut să obțină nominalizări la premiile Golden Globe și Critics Choice la categoria cel mai bun film de animație, ca și patru nominalizări la premiile Annie pentru excelență în animație, inclusiv pentru cea mai bună regie și cel mai bun scenariu.

Note de producție
Film - 22 Jump Street

22 Jump Street

(2014)
22 Jump Street - O altă adresă de pomină
7.3 1081 voturi 49 păreri
jinglebells