Câştigă o invitaţie dublă la Concertul Extraordinar de Anul Nou - Celebrate 2019: Classical arias and dances

Fundația Calea Victoriei vă invită în data de 7 ianuarie 2019, la ora 19:00, la Teatrul Național București, Sala Mare, la ediția a șasea a Concertului Extraordinar de Anul Nou - Celebrate 2019: Classical arias and dances. Vor cânta mezzosoprana Maria Miron (Jinga), bas-baritonul Cătălin Țoropoc și soprana de coloratură Mădălina Andreea Barbu.

Vă propunem o călătorie în lumea fermecătoare a sunetelor, în care vă veți desfăta cu creațiile splendide ale unor mari compozitori de muzică clasică și operă: Mozart, Rossini, Donizetti, Brahms, Ceaikovski, Bizet, Strauss, Delibes, Gounod și Puccini.

Programul serii va conține arii, duete și terțete faimoase, povești de dragoste însuflețite de vocile vibrante și pline de culoare ale celor trei soliști invitați, totul pe acordurile calde și învăluitoare create de Symphactory Orchestra.

Spectatorii se vor bucura, de asemenea, de valsuri, marșuri și dansuri care animă, dincolo de secole și frontiere, publicul din întreaga lume.

Fundaţia Calea Victoriei şi Cinemagia te invită la concurs.
Răspunde corect la întrebarea de mai jos şi poţi câştiga o invitaţie dublă la Concertul Extraordinar de Anul Nou - Celebrate 2019: Classical arias and dances.

jinglebells