7.7 / 10
23 voturi
Nume real: Cosmina Larisa Dobrotă · Locul naşterii: Galați, România · Data naşterii: 29.07.1983 (40 ani) · Ocupaţie: Actriță

Biografie

Numele complet este Larisa-Cosmina Dobrota si s-a nascut in Galati, la 29 iulie 1983. A absolvit Colegiul Național Mihail Kogalniceanu din orasul natal si a dat examen de admitere la Facultatea de Litere de la Iasi. A intrat, dar s-a razgandit inainte de inceperea cursurilor. A plecat la Bucuresti si a sustinut un alt examen la Universitatii Hyperon, Facultatea de Arte, Sectia Actorie. A absolvit in anul 2006, la clasa profesorilor Ion Lucian si Victor Radovici.

Din anul 2004 este colaboratoare permanenta a Teatrului...

mai mult
Au contribuit la această pagină: Large, raduul, valuska, princess_peach, Sebyzuq07, luigiaplusgabi Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
stricted pe 09 August 2016 13:18
Este cunoscuta din spectacolele in care a jucat pe scena Teatrului Excelsior si din serialele Inima de Tigan, Regina, State de Romania, Mostenirea, Iubire ca in filme.Este cuceritoare in rolul Maricicai, servitoarea care vorbeste moldoveneste si este convinsa ca nu are noroc in dragoste.
0 0
xerses pe 16 Septembrie 2011 18:03
Mi-as dori sa fie mai mult prezenta in filme...Serialele acestea ii aduc ceva notorietate dar e bine daca ar cauta sa se distanteze de ele.
0 0
princess_peach pe 28 Decembrie 2010 15:05
Are un accent fenomenal in film.....asa vorbeste si in realitate oare?:|...:))..oriqm...pacat k nu stie sa se puna in valoare...:)
0 1

Spune-ţi părerea despre Cosmina Dobrotă

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells