Păreri Carmen Ungureanu

Ordonează după
xerses pe 26 Mai 2012 22:05
Este o actrita in care sensibilitatea si forta se impletesc armonios.
0 0
Elena Hariuc pe 25 Aprilie 2007 15:17
E dificil sa vorbesti despre Carmen.Cert este ca ea reprezinta o fiinta superioara. Cu cat trece timpul cu atat Carmen nu se dezminte.O urmaresc fascinata de ani multi de zile si tot nu ma mai satur sa o descopar.A ridicat vulnerabilitatea ei la rang de virtute.Ce poate fi mai frumos? Zambesc cu lacrimi de bucurie...Cred ca numai Bunul Dumnezeu a creat asemenea fiinte placute.
Lumea este mult mai frumoasa impreuna cu Carmen.
Cred ca Studiourile Hollywood sunt in grea suferinta ca inca nu au descoperit-o. Deh!

0 0
Laura Pascariu pe 28 Mai 2006 13:06
Ea vorbeste cu ochii. Chipul ei spune totul cu o naturalete iesita din comun : bucurie, tristete, multumire, impacare, CREDINTA IN DUMNEZEU.
Ma bucur pentru ca este o femeie puternica: a trecut cu demnitate peste despartirea de Dan Puric. Ne-a invatat pe noi, femeile comune, ca dragoste inseamna si sa poti sa te desparti de omul drag, sa poti sa-l lasi sa-si continue zborul si fara tine.

0 0
Liana2you pe 4 mai 2009 15:07
cu toate aceste actorul Dan Puric poarta din nou verigheta, ccea ce inseamna ca este la a doua casatorie? Cine este noua lui sotie?
Anca pe 13 Aprilie 2005 22:55
In filmul GUNPOWDER, TREASON & PLOT a fost superba!
0 0
rhea cristina pe 05 Martie 2004 19:14
Actrita Carmen Ungureanu, angajata a Teatrului National, este sensibila, delicata si emotiva. In plus, este si foarte frumoasa.
Inzestrata cu mult talent scenic, este extrem de de timida ca persoana particulara, atunci cand trebuie sa vorbeasca despre sine. Crede cu tarie in Dumnezeu si in destin, in speranta si incredere intre oameni.

Spectacolul “Toujours l’amour”, realizat de ea si de sotul ei, actorul si regizorul Dan Puric, a strabatut, cu mare succes, peste 30 de tari, obtinand si premii (Premiul Criticii la Festivalul National de Teatru, în 1998, si Premiul Sectiei Române a Asociatiei Internationale a Criticilor de Teatru, in 1999).

Intalnirea cu sotul ei, actorul si regizorul Dan Puric ramane esentiala pentru destinul ei profesional: Carmen Ungureanu joaca in multe din spectacolele regizate de sotul ei – “Pantomimia”, „Hic… citeşte

0 0
delia_lalala pe 31 Martie 2014 20:06
Are cineva facebook-ul ei ?
Ca pagina de actrita macar.
Va rog !

0 1
Liviu pe 24 Decembrie 2007 15:03
Pàrerea mea desptre Carmen? E Marlene Dietrich a României, doar cà cinemaul românesc - poate în general - pune greu în scenà actrite insesizabile. O vàd mai degrabà într-o productie abstractà sau experimentalà într-un registru oniric care nu are nimic de-a face cu realitatea. E sublimà. Îmi amintesc cà m-au luat fiori când a intrat în scenà la Geneva, càzutà din cer... Azi, de Cràciun, îi doresc toatà fericirea din lume si un cineast care sà o merite. L
0 1

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells