Teatrul Ţăndărică

Teatrul de Animație Țăndărică vă invită, joi, la conferința inaugurală cu titlul Noi tendințe la nivel mondial în teatrul pentru copii, ce deschide seria de teme propuse în cadrul proiectului Conferințele IDEEA - Inovație, Dezvoltare, Educație și Evoluție prin Artă.

Cui se adresează teatrul pentru copii?
Trebuie să fie teatrul pentru copii o reflexie a lumii?
Ce le comunicăm copiilor prin teatru?
Este teatrul pentru copii o formă de artă?
Cât de mult dezvoltă teatrul simțul estetic al copilului?
Se încadrează teatrul pentru copii din România în tendințele actuale?

La toate aceste întrebări și la multe altele va răspunde Ivica Šimić, personalitate marcantă a teatrului pentru copii în lume, actor, regizor, secretar general ASSITEJ (Asociația Internațională a Teatrelor pentru Copii și Tineret), fondatorul teatrelor Epicentre și Mala Scena din Zagreb, Croația. Coordonator a numeroase proiecte culturale internaționale dedicate copiilor și tinerilor, Ivica Šimić este deschis să împărtășească din experiența lui tuturor celor interesați de artele spectacolului pentru copii și tineret.

O personalitate carismatică, un vizionar capabil să spargă tiparele clasice ale percepției generale despre teatrul pentru copii, Ivica Šimić construiește spectacole ancorate în realitatea contemporană.

În prezent, Ivica Šimić montează în paralel, la Teatrul de Animație Țăndărică, două spectacole: Parașutiștii și Cui i-e frică de Bau-Bau.

Conferințele IDEEA - Inovație, Dezvoltare, Educație și Evoluție prin Artă, noul proiect al Teatrului de Animație Țăndărică, au ca scop abordarea a diferite teme de larg interes privind copilul și lumea care îl înconjoară, din perspectiva unor profesioniști din diverse domenii.

Adresa

Teatrul Ţăndărică
Strada Eremia Grigorescu nr. 24
Telefon: 0213152377
Vezi harta

Pret bilet

Acces gratuit

Azi în Bucureşti

 • PetrecereAstăzi, 22 noiembrie / The Silver Church

  Butterfly Effect Night

  În fiecare sâmbătă seară, The Silver Church Club introduce un nou ciclu de evenimente: "Hedonistic Space" în cadrul căruia există petrecerea obişnuită „Butterfly Effect Night”. În cadrul acestor seri i...
 • SpectacolAstăzi, 22 noiembrie / Teatrul de Comedie; Sala Radu Beligan

  Recontres

  Spectacol Recontres la Teatrul de Comedie. Sceariul și regia: Dragoş Huluba și Violeta Huluba. Cu: Dragoş Huluba și Violeta Huluba. “Rencontres” este întâlnirea între mai multe lumi şi civilizaţii,...
 • Diverse20 nov - 04 dec / Fundația Calea Victoriei

  De la gloria Bizanțului la strălucirea Renașterii

  În 1453, Imperiul bizantin a dispărut de pe harta Europei, iar Constantinopolul, simbolul gloriei și puterii imperiale, a devenit Istanbulul sultanilor. Gloria Bizanțului a fost uitată, sterotipuri felurite (multe din...
 • Stand-upAstăzi, 22 noiembrie / Grill Pub

  Stand-up cu Dan Marin, Lălău Bre și Fulvio

  Stand-up Comedy cu Dan Marin, Lălău Bre și Fulvio în Grill Pub. Rezervă-ți masa la: 0767 121 685 ATENȚIONARE: Interzis copiilor sub 16 ani!
 • TeatruAstăzi, 22 noiembrie / Teatrul Metropolis

  Lecția de violoncel

  Piesă de teatru "Lecția de violoncel" de Mona Radu la Teatrul Metropolis. Regia: Felix ALEXA Asistent regie: Cristina GIURGEA Scenografia: Nina BRUMUSILA Cu: Radu BELIGAN - George, Lamia BELIGAN - Eva, Marius...
Mai multe »