Teatrul Ţăndărică

Teatrul de Animație Țăndărică vă invită, joi, la conferința inaugurală cu titlul Noi tendințe la nivel mondial în teatrul pentru copii, ce deschide seria de teme propuse în cadrul proiectului Conferințele IDEEA - Inovație, Dezvoltare, Educație și Evoluție prin Artă.

Cui se adresează teatrul pentru copii?
Trebuie să fie teatrul pentru copii o reflexie a lumii?
Ce le comunicăm copiilor prin teatru?
Este teatrul pentru copii o formă de artă?
Cât de mult dezvoltă teatrul simțul estetic al copilului?
Se încadrează teatrul pentru copii din România în tendințele actuale?

La toate aceste întrebări și la multe altele va răspunde Ivica Šimić, personalitate marcantă a teatrului pentru copii în lume, actor, regizor, secretar general ASSITEJ (Asociația Internațională a Teatrelor pentru Copii și Tineret), fondatorul teatrelor Epicentre și Mala Scena din Zagreb, Croația. Coordonator a numeroase proiecte culturale internaționale dedicate copiilor și tinerilor, Ivica Šimić este deschis să împărtășească din experiența lui tuturor celor interesați de artele spectacolului pentru copii și tineret.

O personalitate carismatică, un vizionar capabil să spargă tiparele clasice ale percepției generale despre teatrul pentru copii, Ivica Šimić construiește spectacole ancorate în realitatea contemporană.

În prezent, Ivica Šimić montează în paralel, la Teatrul de Animație Țăndărică, două spectacole: Parașutiștii și Cui i-e frică de Bau-Bau.

Conferințele IDEEA - Inovație, Dezvoltare, Educație și Evoluție prin Artă, noul proiect al Teatrului de Animație Țăndărică, au ca scop abordarea a diferite teme de larg interes privind copilul și lumea care îl înconjoară, din perspectiva unor profesioniști din diverse domenii.

Adresa

Teatrul Ţăndărică
Strada Eremia Grigorescu nr. 24
Telefon: 0213152377
Vezi harta

Pret bilet

Acces gratuit

Azi în Bucureşti

 • SpectacolAstăzi, 23 octombrie / Teatrul Odeon; Sala Studio

  Magnetic Fields

  Spectacol de dans "Magnetic Fields" la Teatrul Odeon. Coregrafia/Decorul: Massimo Gerardi Muzica: Aoi Kita Instalaţie foto: Antonio Cordenons Dansatori: Mircea Andrei Ghinea, Ioana Marchidan, Vanda Ştefănescu, J...
 • PetrecereAstăzi, 23 octombrie / Club A

  Rainbow in the night cu DJ Lucas

  Cam cenușie viața? Schimbă ceva și începi din Club A! Colorează-ți viața în fiecare joi, de la 23, cu DJ Lucas la Rainbow In The Night!
 • ConcertAstăzi, 23 octombrie / BEAT bar umanist

  JAZZ US! - XXII - Improvizează cu noi!

  Joi, vă invităm la concertele JAZZ US!, așa cum v-am obișnuit, numai că de data aceasta vă provocăm să ni vă alăturați! La sfârșitul concertului veți putea folosi instrumente muzicale din cele mai divers...
 • Diverse22 - 29 oct / Muzeul Ţăranului Român

  Săptămâna Culturală a Mexicului

  Săptămâna Culturală a Mexicului: Prezentarea Regiunii Oaxaca în România va avea loc la Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti, Centrul Național de Artă Tinerimea Română din București, Muzeul Țăranului Rom...
 • Festival03 - 26 oct / Spațiul WASP

  eXplore dance festival #9

  eXplore dance festival aduce încă o dată în faţa publicului său un program concentrat şi intens, ce chestionează mişcarea şi prezenţa corpului, testând limitele tehnologiei versus arta conceptuală, dezvoltând...
Mai multe »