X-Men: The New Mutants va fi un film de groază, spune regizorul

de Cristina Grigore în 26 Mai 2017
Josh Boone a oferit câteva detalii legate de noul film X-Men

După succesele lui Deadpool şi Logan, studiourile 20th Century Fox par să aibă o abordare cinematografică mai îndrăzneaţă în ceea ce priveşte saga X-Men. Astfel, au aprobat o linie diferită pentru recent anunţatul X-Men: The New Mutants, care a fost anunţat ca un film de groază.

Informaţia a venit chiar de la regizorul peliculei, Josh Boone, care a vorbit despre film cu publicaţia Entertainment Weekly. „Facem un film de groază adevărat, plasat în universul X-Men - nu vor exista costume, nici super-villaini; încercăm ceva cu totul şi cu totul diferit”, a arătat el.

Cunoscut pentru The Fault in Our Stars (drama romantică cu Shailene Woolley şi Ansel Elgort), Boone nu a vrut să dezvăluie şi intriga filmului. Însă surse ale publicaţiei au aflat că pelicula va arăta cât de periculoşi devin mutanţii pe măsură ce puterile lor se intensifică. Scenariul va aduce în prim-plan cinci tineri cu superputeri, care vor trebui să înveţe să accepte darurile cu care au fost înzestraţi – alături de păcatele trecutului – în vreme ce sunt ţinuţi izolaţi într-un loc misterios, fără acceptul lor.

Două nume au fost deja confirmate în distribuţie: Maisie Williams (Game of Thrones) va fi Wolfsbane, o fată care trebuie să împace afinitatea sa pentru religie cu abilitatea de a se transorma în lup. Anya Taylor-Joy o va interpreta pe Magik, o vrăjitoare din Rusia care se poate teleporta cu ajutorul unor discuri de metal.

X-Men: The New Mutants se va lansa pe 13 aprilie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool, Logan, x-men, X-Men: The New Mutants, Josh Boone, The Fault in Our Stars, Maisie Williams, Anya Taylor-Joy

Alte știri din cinema

Ben Stiller şi Dev Pattel, într-un film despre trupa de striptease masculin Chippendales

Producţia se anunţă exotică şi atractivă, dar şi şocantă şi violentă, descrierea atribuită fiind „Magic Mike întâlneşte Scarface”

Iată următorul proiect al echipei din spatele ultra popularului Game of Thrones

David Benioff și D.B. Weiss vor fi producătorii unei drame inspirate din Războiul Civil American

Toate aceste nopți albe, o experiență senzorială despre ce înseamnă să fii tânăr, din 28 iulie

„Intenția a fost să arăt cum se simte tinerețea în vremurile astea ciudate, în țara asta”, spune regizorul polonez Michal Marczak

Festivalul de Horror&Fantastic „Lună Plină”. Peste trei ore de scurtmetraje horror la Biertan

Are loc în perioada 10 – 13 august la Biertan, județul Sibiu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 26 mai 2017 13:29
SIgur nu va prinde asa ceva. Deadpool si Logan aveau eroi arhicunoscuti si ar fi avut succes cu orice abordare, dar ceva nou si sa-l faci si de groaza nu va avea succes.
Costirik pe 27 mai 2017 04:28
Daca nu respectau personajul Deadpool din benzile desenate, in mod clar filmul nu avea succes ( exemplu Deadpool din primul Wolverine cand i au "cusut" gura, lasandu l fara cea mai importanta caracteristica a lui). Si la partea arhicunoscuti=succes te contrazic cu Gardienii Galaxiei. Pana la aparitia filmului nimeni nu auzise de ei si chiar eu garantam ca va fi un esec.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback