Wreck-It Ralph, victorie la box-office. Vezi ce record a doborât animaţia

de Cristina Grigore în 5 Nov 2012
Wreck-It Ralph, victorie la box-office. Vezi ce record a doborât animaţia

Cum perioada „de groază” din calendarul cinematografic lasă acum loc celei „de sărbători”, Disney intră pe piaţă înainte de a întâmpina orice fel de concurenţă şi dă lovitura cu Wreck-It Ralph, o animaţie 3D de familie. Pelicula, un omagiu adus jocurilor clasice pe calculator, a aterizat direct pe locul întâi în box-office-ul american, cu încasări de 49,1 de milioane de dolari.

Wreck-It Ralph a devenit astfel animaţia Disney cu cele mai mari încasări avute vreodată la debut, deţinătoarea anterioară a titlului fiind Tangled, cu 48,8 milioane obţinute la lansarea din 2010, potrivit BoxOfficeMojo. Alte 12 milioane a strâns Ralph şi din lansările internaţionale, însă mai e ceva de recuperat până la atingerea celor 165 de milioane, cât a costat producţia acestuia.

Pelicula lui Robert Zemeckis, Flight, a intrat în top pe locul doi, obţinând din vânzarea biletelor 25 de milioane, după un debut ce a beneficiat doar de jumătate din sălile de cinematograf în care s-au auzit vocile actorilor din producţia Disney. Flight are un tomatometru de 77 de procente, iar protagonistul său, actorul Denzel Washington, este deja considerat unul din candidaţii la Oscar. Cu un buget de producţie de 31 de milioane de dolari, filmul este pe cale să devină profitabil.

Locul patru al clasamentului îi revine unei alte premiere, The Man with the Iron Fists, un film de acţiune în care se dezlănţuie pe marele ecran Russell Crowe, Lucy Liu, Cung Le şi o mulţime de alţi actori asiatici. Filmul a avut încasări de 8,2 milioane de dolari, are un tomatometru de 55 de procente şi încă puţin până va depăşi cele 15 milioane de dolari folosite pentru realizarea sa.

Pe trei coboară Argo, cu 10,2 milioane de dolari, urmat de Taken 2 (6 milioane), Cloud Atlas (5,2 milioane), Hotel Transylvania (4,5 milioane), Paranormal Activity 4 (4,3 milioane), Here Comes the Boom (3,6 milioane) şi Silent Hill: Revelation 3D (3,3 milioane de dolari).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
scandarelli pe 5 noiembrie 2012 11:56
Titlurile de genul: "Vezi acum..." "N-o sa-ti vina sa crezi ...", "Da click aici ca sa ..." lasati-le, va rog, pentru tabloide. De la voi avem alte pretentii. Multumiri!
Nimicdinceparafi pe 5 noiembrie 2012 14:39
Cireasa de pe tort ar fii un titlu de genul : Kristen Stewart,ce-ti mai place sa-l inseli pe Pattinson...
Skynet.Zbenga pe 5 noiembrie 2012 19:44
nu mi se pare titlu de tabloid. E ok, e articolul saptamanal despre box-office
Claudiaco pe 6 noiembrie 2012 14:18
Si mie mie se pare ok articolul. Astea sunt informatii care ma intereseaza! Vreau sa zic ca animatia mi-a depasit asteptarile prin umorul de limbaj. Chiar daca trailerul nu dezvaluie esentialul, filmul are un fir narativ usor de urmarit pentru cei mici si plin de intelesuri pentru cei mari. Este o animatie cu morala si de asta imi place!
IngrydIOnescu pe 7 noiembrie 2012 16:56
Animatia asta este chiar tare. Mi-a placut actiunea, mi-au placut personajele si chiar m-a intristat la un moment dat! F tare1
ValentinSav pe 16 noiembrie 2012 10:19
Are si de ce sa doboare recordurile. Animatia asta este spectaculoasa. Personajele au personalitati incantatoare, Felix este un baiat bun, care repara tot, cu o inima mare, Clahoun, tipa care vrea sa para dura dupa ce iubitul ei a fost ucis de o robogaza, Vanilina este copila rebela, care vede totul roz dar care este victima unui viclesug iar Ralph este un tip bun dar care este exclus de societate din cauza ca joaca un rol negativ....trebuie vazut
Claudiaco pe 27 noiembrie 2012 10:45
O ador pe Vanilina:X:X:X...Ce simpatica este ea cand descopera ca este printesa si face misto de colegele ei de cursa:))
mirceaveronica90 pe 27 noiembrie 2012 10:53
da merita...am ras foarte mult la animatia aceasta:)
alex_il_fenomeno pe 2 decembrie 2012 11:48
oare de cate e in stare animatia asta?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells