Woody Harrelson va fi mentorul lui Han Solo în noul spin-off Star Wars

de Cristina Grigore în 4 Ian 2017
Alden Ehrenreich i-a luat locul lui Harrison Ford în această poveste despre originile celebrului traficant spaţial

După un rol proeminent, de antrenor al protagonistei în The Hunger Games, Woody Harrelson se va alătura distribuţiei noului spin-off despre originile lui Han Solo, anunţă Variety.com. Pelicula va începe filmările luna aceasta şi urma să fie lansată pe 25 mai 2018, însă a fost amânată pentru 13 decembrie, acelaşi an.

Harrelson a fost alegerea expresă a realizatorilor pentru rolul mentorului lui Han, într-o distribuţie în care mai apare şi fosta Daenerys Targaryen – actriţa Emilia Clarke. Personajul lui Harrelson va fi cel alături de care protagonistul va deveni – la bordul „celei mai grozave nave spaţiale din galaxie”, Millenium Falcon – un pilot desăvârşit, care nu ratează niciodată ţinta.

Pe de altă parte, „rolul lui Clarke va fi catalizatorul unui grup dinamic, pe care Han şi Chewie îl vor întâlni în aventurile lor”, se menţionează pe site-ul oficial al Star Wars. În octombrie, anul trecut, o altă partitură a mers către actorul Donald Glover.

Noul Han Solo va fi interpretat de actorul din Hail, Caesar! şi Blue Jasmine, Alden Ehrenreich. La cârma peliculei vor sta Phil Lord şi Christopher Miller (The Lego Movie). 

Exploreaza subiecte similare:

Woody Harrelson, Alden Ehrenreich, actor

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 4 ianuarie 2017 14:48
Am fost dezamagit de această tentativă de a resuscita universul Star Wars când am auzit cine va fi distribuit in rolul lui Han Solo. Cu acest Alden Ehrenreich, ce are carisma unei cărămizi, mă îndoiesc serios că filmul va fi cine știe ce de capul lui. Asta este, nu ar fi primul film în care producătorii dau chix. Părerea mea.
Dimz pe 4 ianuarie 2017 21:34
Si-au batut joc de franciza.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells