Woody Allen, peştele lui John Turturro în Fading Gigolo

de Cristina Grigore în 7 Mar 2012
Woody Allen, peştele lui John Turturro în Fading Gigolo

Regizorul şi scenaristul Woody Allen va reveni în faţa camerelor de filmat pentru Fading Gigolo, anunţă Variety, filmul scris şi regizat de John Turturro, acesta din urmă interpretând şi unul dintre rolurile centrale.

Scenariul îi are ca protagonişti pe doi bărbaţi trecuţi de prima tinereţe, care, pentru a-şi spori veniturile, se gândesc să abordeze varianta masculină a prostituării. Personajul ce va fi intepretat de Allen devine astfel peştele celui jucat de Turturro, însă lucrurile se complică atunci când membri comunităţii evreieşti din care fac parte încep să-l suspecteze pe gigolo, care se îndrăgosteşte, în plus, şi de una din văduvele comunităţii.

Din distribuţia peliculei vor face parte şi Sharon Stone, în rolul unui doctor dermatolog care apelează la serviciile lui Turturro, dar şi Sofia Vergara, căreia i-a fost oferită partitura unei femei măritate care doreşte să experimenteze o partidă de amor în trei cu personajul interpretat de Stone şi cu cel al lui Turturro.

Filmările sunt programate să înceapă în luna aprilie la New York. Va fi pentru prima dată în ultimii 12 ani când Allen acceptă un rol într-un film al unui alt regizor (de la Picking Up Pieces al lui Alfonso Arau).



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 7 martie 2012 10:44
Mda, nu prea stiu eu multe despre prostitutie insa la un "peste" una din pricipalele activitati este acea de a inspira teama in caz de nevoie iar Woody Allen ....pai daca as fi cu o prostituata si as refuza sa o platesc ar venii Woody Allen sa ma forteze...m-as caca pe mine de frica:)).
alex_il_fenomeno pe 12 martie 2012 19:30
de urmarit , intrucat Woody Allen este foarte imprevizibil !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells