Wonder Woman este cel mai popular film al anului pe Twitter

de Cristina Grigore în 9 Iun 2017
Supereroina DC Comics și-a mai adjudecat un record în social media Statelor Unite

După ce a devenit blockbuster-ul cu cele mai mari încasări din Statele Unite, Wonder Woman a doborât un alt record - a devenit filmul cu cele mai multe reacţii pe Twitter în SUA.

Potrivit informațiilor obținute de Variety.com, producția regizată de Patty Jenkins a trecut de 2,19 milioane de tweet-uri și a depășit astfel La La Land și Beauty and the Beast.

Și eroina filmului, interpretată de actrița Gal Gadot, s-a clasat în vârful unui clasament al Twitter – a devenit personajul despre care s-a discutat cel mai mult în această primă parte a anului.

Partenerul său de film, Chris Pine, se află pe locul trei în clasament. Locul doi este ocupat de Batman.

În contul personal al lui Gadot, cele mai populare comentarii sunt cele legate de materialele de promovare a peliculei Wonder Woman, inclusiv cele două trailere și posterul.

Lăudat de critici și apreciat de public, filmul a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Cu un buget de 150 milioane de dolari, a ajuns la încasări internaționale de 250 milioane în toată lumea și amenință să întreacă liderul anului la box office, filmul Beauty and the Beast. 

Exploreaza subiecte similare:

Wonder Woman, Patty Jenkins, La La Land, Beauty and the Beast, Gal Gadot, Chris Pine

Alte știri din cinema

Baby Driver, despre „un puşti cuminte”, care „devine un diavol când ţine volanul în mâini”

O combinaţie de viteză şi muzică, plus o sursă de adrenalină pe care regizorul şi scenaristul Edgar Wright o transformă într-un action-thriller de neratat

Rain Man, marţi, la FilmCafe

Miercuri şi joi alte două titluri de neratat

Răufăcătoarea Nightshade va fi cu siguranţă în „Black Panther”

Pe lângă Kilmonger şi Nightshade, îl vom vedea şi pe M'Baku, alias Man-Ape în rol de răufăcător în noul film „Black Panther”

Franciza horror Saw revine cu „Jigsaw”

Seria de filme de mare succes a fost aparent încheiată în 2010

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 9 iunie 2017 11:30
" Cu un buget de 150 milioane de dolari, a ajuns la încasări internaționale de 250 milioane în toată lumea și amenință să întreacă liderul anului la box office, filmul Beauty and the Beast. "
Doamne, Cristina...iar ne amuzi pe noi toti. WW abia daca va ajunge la 700 de milioane in toata lumea. Nici nu vorbim de 1 miliard tinta posibila. Iar sa intreaca B&B e ceva de domeniul sf. Chiar asa nu exista nici cea mai minima documentare cand realizezi asemenea afirmatii? :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback