Wesley Snipes ar putea reveni pe marile ecrane într-un nou film Blade

de Cristina Grigore în 23 Sep 2015
Actorul a admis că există şi posibilitatea ca Blade să se alăture Răzbunătorilor...

După o scurtă apariţie în The Expendables 2, actorul Wesley Snipes a căutat să îşi revitalizeze cariera după cei trei ani de închisoare executaţi pentru evaziune fiscală (2010-2013), iar unul dintre proiectele cel mai potrivite în acest sens a venit dinspre studiourile Marvel. Actorul a discutat în vară cu Marvel, iar compania a fost de acord să ia în considerare un nou film Blade.

Popularul personaj ar putea ieşi aşadar din nou la lumină, cu Snipes în rol titular. Actorul a confirmat acest lucru recent, într-o discuţie purtată cu Huffington Post, însă nu a putut spune cu siguranţă dacă şi când va începe lucrul la film.

„Există întotdeauna o şansă. Acum proiectul este în mâinile Marvel. Ei au acum frâiele. Până în acest moment, discuţiile au fost fructuoase”, a arătat Snipes.

„Marvel recunoaşte că personajul are încă potenţial. Şi eu cred la fel. Sunt încă în formă, destul de bine antrenat şi clădit pentru a putea face faţă rolului. Vom vedea acum în ce direcţie se îndreaptă. […] Blade trebuie să-şi înfigă dinţii în cineva. Nu ştiu deocamdată în cine”, a mai adăugat el.

Actorul a admis că există şi posibilitatea ca Blade să să se alăture Răzbunătorilor. „Asta ar fi chiar interesant. Şi ştiu că se întâmplă în benzile desenate”.

Drepturile asupra francizei Blade au revenit la Marvel în 2011, iar ideea unei relansări a acesteia au apărut încă de atunci.

Exploreaza subiecte similare:

Wesley Snipes, Blade

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Shadow_Master pe 23 septembrie 2015 13:43
Blade nu are ce cauta in Avengers.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells