Warner Bros., schimbări manageriale după eșecul Dawn of Justice

de Cristina Grigore în 19 Mai 2016
Compania îşi concentrează eforturile pe micşorarea avansului luat - ca încasări şi popularitate - de Universul Cinematografic Marvel

Batman V Superman: Dawn of Justice a iscat, în ciuda succesului la box office, o adevărată furtună la vârful Warner Bros., ce a dus, potrivit informaţiilor obţinute de TheHollywoodReporter.com, la schimbări majore la nivelul conducerii departamentelor companiei. Încă departe de succesul la critică şi cu un impact mai mic asupra publicului, filmele cu supereroi ce alcătuiesc universul cinematic DC vor beneficia de o altă abordare, din partea altor nume celebre dinmanagementul Warner.

Astfel, a fost creată o divizie specială „DC Film” a companiei, condusă de Jon Berg, directorul executiv al Warner şi Geoff Johns, cel care a dezvoltat şi supervizat migraţia spre TV a poveştilor DC, prin seriale ca The Flash, Arrow şi Supergirl.
Cei doi vor fi producătorii viitorului film Justice League. Un atu al lui Johns în restructurările de management anunţate a fost implicarea lui în producţia lui Suicide Squad, alături de regizorul David Ayer. El a supervizat însă şi proiectele lui Ben Affleck, Argo şi Live by Night, alături de Batman v Superman. Se va ocupa acum şi de Wonder Woman.

Între timp, cei de la Warner sunt în cautarea unui regizor pentru The Flash, film abandonat de Seth Grahame-Smith. Dorinţa realizatorilor este să găsească un cineast cu experienţă, capabil să gestioneze bugetul consistent al filmului şi să-şi lase amprenta personală în realizarea acestuia.

Justice League se filmează zilele acestea la Londra. Alături de  Ben Affleck, Henry Cavill şi Gal Gadot (drept Batman, Superman şi Wonder Woman) se află Jason Mamoa, în rolul lui Aquaman, Ray Fisher în cel al lui Cyborg şi Ezra Miller, în costumul lui The Flash. Interpretată de Amber Heard, Queen Mera îşi va face şi ea apariţia în film, înainte de a se remarca într-un rol mai consistent în Aquaman (2018).

Exploreaza subiecte similare:

Batman V Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad, Argo, Live by Night, Wonder Woman, The Justice League Part One

Alte știri din cinema

Lui Antonio Banderas i s-au implantat trei stenturi, în urma a cel puțin un atac de cord

Banderas s-a mutat din Hollywood în Anglia rurală pentru a duce o viață mai liniștită

Scenariştii lui Life au în plan o franciză în genul lui Alien

Declaraţiile lui Rhett Reese şi Paul Wernick sunt însă recomandate celor care au văzut deja filmul…

Ionaș visează că plouă, premiera mondială la Visions du Réel

E al doilea documentar din cele patru produse anul trecut la Aristoteles Workshop care participă la un festival de prestigiu, după Vasile, selecționat la Tampere

O aniversare de cinci stele: Irina Margareta Nistor și-a serbat ziua ca-n filme

Cunoscutul critic de film și-a invitat prietenii la un matineu de neuitat, duminică, 26 martie, la împlinirea vârstei de 60 de ani

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 19 mai 2016 11:25
Serialele Arrow, Flash, Supergirl sunt niste porcarii mediocre, un fel de telenovele cu supereroi.
Ar trebui sa invete de la Marvel cu Daredevil, in special sezonul 2 este superb.

Han_Solo pe 19 mai 2016 15:56
Marvel nu are treaba prea mare cu cratia lui Daredevil. Netflix este responsabil de succesul serialelor marvel.
DarkRazor pe 23 mai 2016 20:02
Iese varianta violenta (R-rated) si de 3 ore pe blu ray.
Phantom_sub pe 20 mai 2016 19:26
Măi, mie îmi place Flash/Legends of tomorrow/ Supergirl/ Gotham. Dacă erau atât de proaste, erau anulate. Pe de altă partem nu suport blockbusterele Marvel. Dar îmi place Daredevil produs de Netflix. Şi îmi plăcea şi Agent Carter, înainte de a fi anulat. BVS mie mi-a plăcut foarte mult, Păcat da fanii înrăiţi din America, denumiţi şi fanboys ( ăia care fac o religie din respectarea benzilor desenate ). Şi nu poţi compara daredevil cu flash, sunt două concepte TOTAL diferite.
greed pe 22 mai 2016 14:06
pai cum sa aiba impact cand joaca ben affleck in rolul lui batman.... mai bine juca christian bale
DarkRazor pe 23 mai 2016 20:00
Tu esti de pe alta lume. Nu ai auzit ca Ben Affleck a fost mai bun decat Bale?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback