Vor urma încă trei filme Furios şi iute

de Ştefan Dobroiu în 28 Sep 2015
Vin Diesel dezvăluie detalii despre viitorul francizei

Cristina îţi povestea săptămâna trecută că Fast & Furious 8 încă nu şi-a ales regizorul. Niciun motiv de îngrijorare, din moment ce mai este o mulţime de timp până pe 21 aprilie 2017, când apare sequelul. Dar discuţiile din jurul acestui subiect l-au făcut pe Vin Diesel să-şi liniştească fanii pe Facebook, oferind în acelaşi timp o informaţie vitală despre viitorul francizei: urmează încă trei părţi, saga Furios şi iute terminându-se cu un al zecelea film.

După ce scrie în postarea sa că niciun regizor nu a citit scenariul lui Fast & Furious 8 şi că producătorii nu au contactat pe nimeni pentru regia filmului, Vin Diesel aruncă bomba: "Am promis studioului că voi face o ultimă trilogie înainte de sfârşitul seriei".

Evident, nu există nicio garanţie că seria se va termina cu Furios şi iute 10, dacă viitoarele părţi ale francizei se bucură de succes de casă.

În al optulea film al seriei îl vom revedea pe Jason Statham revenind în rolul antagonistului Deckard Shaw. Vin Diesel îl va interpreta din nou pe Dom Toretto, în timp ce Dwayne Johnson va relua partitura agentului Hobbs. Nu avem nicio confirmare în acest moment dacă Brian O'Conner, personajul lui Paul Walker, va avea vreo scenă în sequel.

Exploreaza subiecte similare:

Vin Diesel, Fast & Furious 8, Jason Statham, Dwayne Johnson, Paul Walker

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 28 septembrie 2015 15:58
vai de capul meu
FeaR pe 28 septembrie 2015 18:31
Dacă nu îl fac serial tot degeaba. Deja mi-sa acrit de seria asta, și asta doar pentru că nu se mai opresc odată.
bossy pe 29 septembrie 2015 00:43
nu stiu de ce plm mai citesti articole despre seria asta daca ti s-a acrit,si eu m-am saturat de alte serii care au mai scos multe parti si pe care nu le-am vazut si nici nu m-a mai interesat ce se intampla cu ea.
cosmin742000 pe 29 septembrie 2015 18:31
pai asta ni se serveste asta comentam , daca ar fi articole despre filme ca niste filme am comenta acolo
spartacus pe 29 septembrie 2015 10:29
De acord cu tine, bossy. Filme absolut jenante au avut parte de urmări care au fost, normal, și mai proaste decât ”originalul”, si un exemplu care imi vine in minte acum este SPY KIDS.
bogyvaly pe 29 septembrie 2015 14:52
Vor trebui sa aduca ceva nou in scenariu pentru a ramane o franciza de succes.....
YulianHD pe 1 octombrie 2015 01:01
Nu a fost niciodata o franciza de succes , uita-te cum urca si scad notele filmelor "fast and furious" , cred ca tuturor ne-ar fii ajuns 3 sau poate chiar 4 filme ..... peste cativa ani nu o sa mai fie " Franciza Fast & Furious " ci telenovela " Fast & Furious"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells