Vor fi peste 8000 de rase extraterestre în Valerian and the City of a Thousand Planets

de Cristina Grigore în 22 Iul 2016
Filmul se va lansa pe 21 iulie 2017

Regizorul lui The Fifth Element va lansa anul viitor adaptarea unui roman grafic SF de a cărui poveste este de multă vreme atras - Valérian and the City of a Thousand Planets. Luc Besson a dezvăluit deja conceptele grafice şi imagini de la filmări, iar într-un interviu acordat Screenrant.com la recent începuta convenţie internaţională Comic-Con din San Diego, a vorbit despre amploarea universului din film şi a complexei sale structuri, asemănătoare celei de pe Terra.

„Ceea ce mi s-a părut mie interesant a fost că oamenii au de-a face aici cu mii de rase diferite de extratereştri, 8000 mai exact, iar lumea în care evoluează este chiar reuşită. Ei fac schimb de artă, ştiinţă, fac comerţ… Adică, au contacte şi înţelegeri. Deci nu e ca şi cum, gata, ei sunt tipii cei răi. Este ca un fel de reflexie a lumii de azi. Avem americani şi francezi, albanezi şi inuiţi; şi suntem cu toţii diferiţi, dar este fix acelaşi lucru, mai puţin diferitele rase din galaxie”, explicat cineastul.

Cu toate acestea, nu vom vedea în film 8000 de specii de extratereştri, ci doar 200 – un număr impresionant totuşi. De menţionat faptul că Besson a ţinut să folosească pe cât posibil actori în aceste roluri dificile, pentru a restrânge utilitarea CGI-ului.

„Majoritatea extratereştrior vor fi interpretaţi de oameni, majoritatea. Aproape 90 de procente. Unii sunt atât de ciudaţi, încât nu poţi folosi o persoană. Dar să ataşezi nişte bucăţi de lemn cuiva, da, se poate face. Şi nu voi schimba acest lucru, pentru că este întotdeauna bine să ai un actor cu care să poţi lucra”, a spus Besson.

Valerian and the City of a Thousand Planets îi are în rolurile centrale pe Dane DeHaan și Cara Delevingne. Lansarea va avea loc pe 21 iulie 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Valérian and the City of a Thousand Planets, Luc Besson

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 22 iulie 2016 11:35
Interesant..sper sa fie un fim reusit...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells