Video: scena de luptă favorită a lui Vin Diesel din seria Fast & Furious

de Gloria Sauciuc în 30 Oct 2014
Cea mai grea scenă de luptă din seria Fast and Furious este şi favorita lui Vin Diesel, fiind descrisă ca o „înfruntare între Godzilla şi King Kong”

La începutul lunii aprilie a anului viitor, capitolul 7 al francizei Fast and Furious va demara pe marile noastre ecrane, dar până atunci ne pregătim de lansarea primului trailer al capitolului şapte. Pe 1 noiembrie, de la ora 22.30, fanii seriei Fast and Furious vor vedea cum arată primul trailer al capitolului 7! Până va sosi acel moment, vă vom oferi în fiecare zi câte ceva care va celebra momentele favorite din franciză, sau care vă va deschide pofta pentru noul capitol cu imagini în exclusivitate!

Cea mai grea scenă de luptă din seria Fast and Furious este în capitolul cu numărul cinci, între Vin Diesel şi The Rock. Este, totodată, scena de înfruntare favorită a lui Vin Diesel. Secvenţa s-a filmat pe parcursul unei săptămâni. Iată clipul, lansat cu ocazia promovării primului trailer oficial Fast and Furious 7. Nu rataţi clipurile şi imaginile pe care le publicăm mâine şi poimâine, într-un carusel de rememorări ale celor mai bune momente ale francizei F&F! Bonus, clip 2, o luptă între fete.

Exploreaza subiecte similare:

Vin Diesel

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells