Video - Ben Affleck încearcă să imite vocea de Batman a lui Christian Bale

de Cristina Grigore în 29 Mai 2017
Acţiunea starului face parte dintr-o campanie de caritate pentru copii săraci

Ben Affleck a apelat la umor pentru a promova o campanie de caritate. Strângerea de fonduri pentru evenimentul Red Nose Day – destinat ajutorării copiilor săraci din întreaga lume – a beneficiat de vocea lui Batman. Însă nu cel pe care îl întruchipează Ben Affleck, ci o altă versiune cinematografică populară a celebrului supererou. Actorul a imitat vocea de Batman a lui Christian Bale. Cu ce succes, vedeţi în clipul de mai jos.

De menţionat că Affleck va reveni în rolul lui Batman – după Batman v Superman: Dawn of Justice – în Justice League. În film, Bruce Wayne (Affleck) reia legătura cu Diana Prince (Gal Gadot) pentru a forma un grup care să lupte împotriva duşmanilor cu puteri supranaturale ai umanităţii.

Împreună, recrutează un grup divers şi puternic ce îi mai include pe Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) şi Flash (Ezra Miller). Filmul, ce va fi lansat în luna noiembrie, a fost regizat de Zack Snyder, care a predat, pe final, cârma producţiei lui Joss Whedon. Cineastul a dorit să se dedice familiei sale, puternic afectate de sinuciderea fiicei, Autumn Snyder, ce a avut loc în martie.

Se află în pregătire încă un film de sine stătător despre aventurile lui Batman, cu Affleck în rol central. Filmul va fi regizat de Matt Reeves (Let Me In, The Yards) şi i-a atras în distribuţie pe Joe Manganiello, Jeremy Irons şi J.K. Simmons. O dată de lansare nu a fost încă stabilită.

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, Christian Bale, Justice League, Gal Gadot, Jason Momoa, Ray Fisher, Ezra Miller, Zack Snyder, Joss Whedon, Matt Reeves, Joe Manganiello, Jeremy Irons, J.K. Simmons

Alte știri din cinema

Baby Driver, despre „un puşti cuminte”, care „devine un diavol când ţine volanul în mâini”

O combinaţie de viteză şi muzică, plus o sursă de adrenalină pe care regizorul şi scenaristul Edgar Wright o transformă într-un action-thriller de neratat

Rain Man, marţi, la FilmCafe

Miercuri şi joi alte două titluri de neratat

Răufăcătoarea Nightshade va fi cu siguranţă în „Black Panther”

Pe lângă Kilmonger şi Nightshade, îl vom vedea şi pe M'Baku, alias Man-Ape în rol de răufăcător în noul film „Black Panther”

Franciza horror Saw revine cu „Jigsaw”

Seria de filme de mare succes a fost aparent încheiată în 2010

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 29 mai 2017 11:32
Se pare ca Superman va fi inviat de Darkseid si va fi vilain in Justice League.. adica inca o tampenie din partea lui Zack Snyder.
camaleonii pe 29 mai 2017 12:59
tu abia acum ai aflat ca Superman apare in JL? :D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback