Victoria lui DiCaprio la Oscar a bătut recordul la mesaje pe Twitter

de Cristina Grigore în 1 Mar 2016
Numărul de tweet-uri pe minut l-a depăşit cu mult pe cel generat de selfie-ul lui Ellen DeGeneres de la Oscar 2014

Despre Oscarul pe care Leonardo DiCaprio îl merita au existat nenumărate discuţii în mediul online, însă odată cu lansarea lui The Revenant a devenit cât de poate de clar că acesta va fi anul starului din Titanic. Reţelele sociale au înregistrat o avalanşă de mesaje legate de acest subiect, astfel încât nu este de mirare că victoria actorului a ridicat la maxim numărul acestora. DiCaprio a devenit astfel starul celui mai discutat moment din istoria Twitter.

Reuşita sa de la Oscar a generat 440.000 de tweet-uri pe minut, potrivit datelor preluate de pe site de DigitalSpy, cu mult peste un alt moment celebru din istoria Oscarurilor – selfie-ul făcut de Ellen De Generes la gala din 2014 (ce a înregistrat 225.000 de tweet-uri pe minut).

Al doilea moment memorabil ca număr de tweet-uri a fost cel legat de premiul pentru cel mai bun film, câştigat de Spotlight.

Cele şase premii adunate de producţia lui George Miller, Mad Max: Fury Road au făcut obiectul celui de-al treilea cel mai discutat moment pe Twitter.

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 1 martie 2016 12:07
Era si cel mai asteptat moment..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells