Vezi aici primul episod din serialul AXN "Firma"!

de Cinemagia în 20 Feb 2012
Vezi aici primul episod din serialul AXN "Firma"!

Primul episod al serialul Firma este disponibil în întregime pe www.axn.ro şi www.cinemagia.ro şi va putea fi urmărit timp de şapte zile de către toţi vizitatorii celor două site-uri. Firma/The Firm continuă povestea lui Mitchell McDeere şi a familiei sale, la 10 ani de la evenimentele din celebrul film şi roman omonim, cu Tom Cruise în rol principal. Serialul original AXN este difuzat în România din 19 februarie.

Din ipostaza de tânăr asociat, Mitch a distrus Bendini, Lambert & Locke, o prestigioasă firmă de avocatură din Memphis ce lucra pentru mafia din Chicago. Iar viaţa lui n-a mai fost la fel. După un deceniu plin de greutăţi şi intrarea în programul federal de protecţie a martorilor, Mitch şi familia sa revin din izolare decişi să-şi refacă viaţa şi viitorul – doar că pericolele din trecut încă mai bântuie, dublate de noi ameninţări, apărute de pretutindeni.

Echipa formată din producătorul executiv Lukas Reiter (Boston Legal, Law & Order, The Practice) şi celebrul romancier John Grisham aduce în faţa publicului un serial inspirat de bestseller-ul internaţional Firma/The Firm, publicat în România la editura Rao. Firma este primul serial original realizat de Sony Pictures Television (SPT) Networks pentru a fi difuzat în toate teritoriile şi este produs de eOne, în asociere cu SPT Networks şi Paramount Pictures.

Echipa formată din Reiter şi  Grisham nu a generat doar incitanta poveste, ci s-a ocupat şi de alegerea membrilor distribuţiei. Josh Lucas (Mitch McDeere), actor şi producător american cunoscut din Sweet Home Alabama şi The Lincoln Lawyer a primit rolul principal. Soţia sa (Abby McDeere) este interpretată de Molly Parker, celebră pentru rolul făcut în serialul Dexter, în sezonul 2011. Juliette Lewis, nominalizată la Oscar pentru rolul din Cape Fear, este secretara cea sexy a lui Mitch (Tammy Hemphill), iar pentru rolul fratelui lui Mitch McDeere, Ray McDeere, a fost ales actorul britanic Callum Keith Rennie. Acesta a mai jucat în Harper’s Island, Battlestar Galactica, The Butterfly Effect şi Paycheck.

Vezi mai jos primul episod.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Vorador pe 20 februarie 2012 20:25
Am si cartea acasa,dar inca nu m-am apucat de ea.
alex_il_fenomeno pe 22 februarie 2012 18:23
wow , remarcabila tentativa !
xerses pe 23 februarie 2012 20:57
Inca o initiativa foarte buna....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells