Vedetele l-au urmărit în avanpremieră pe Robert De Niro în comedia ,,Bunicul dezlănţuit”

de Cinemagia în 4 Feb 2016
Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „Bunicul dezlănţuit” are premiera pe 5 februarie în cinematografele din toată ţara

Miercuri seara, a avut loc la Grand Cinema&More din Băneasa Shoppig City avanpremiera specială a filmului ,,Bunicul Dezlănţuit”/ ,,Dirty Grandpa”, la care au participat numeroase vedete din showbiz-ului românesc, în frunte cu: Ilinca Vandici, Matteo, Andrei Aradits, Cristina Cioran, Gianina Corondan, Dan Cruceru, Alina Laufer, Dana Săvuică, Kamara, Camelia Bălţoi, Mihaela Călin şi Geanina Ilieş, Alexandra Bădoi şi Adina Postelnicu, precum şi trupa Last Night.

Comedia „Bunicul dezlănţuit” îl prezintă, din 5 februarie la cinema, pe Robert De Niro în rolul unui veteran lipsit de prejudecăţi şi hotărât să demonstreze că viaţa merită trăită din plin la orice vârstă.

Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanţă de nunta cu fiica răsfăţată a şefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul dezlănţuit, cu care pleacă într-o escapadă de câteva zile la rugămintea bunicului îndurerat, la Daytona. Între petreceri scandaloase, conficte aprinse în bar şi o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experienţe şi face tot posibilul să-şi convingă nepotul să i se alăture.

La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănţuit şi formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învaţa unul de la celălalt şi leagă o relaţie mai strânsă ca niciodată.

Pe lângă Robert De Niro şi Zac Efron, din distribuţia comediei mai fac parte Julianne Hough, Aubrey Plaza, Dermot Mulroney şi Adam Pally.

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Dirty Grandpa

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells