Va exista o legătură între Cloverfield şi următorul proiect al lui J.J. Abrams, God Particle

de Cristina Grigore în 27 Oct 2016
Cu aceste producţii în vizor, cei de la Paramount au în vedere realizarea mai multor pelicule plasate în acelaşi univers SF

După experienţa regizorală în universul Star Wars, J.J. Abrams pare că şi-a trasat un plan de lucru care să îl menţină în zona SF-ului şi al întâmplărior cu extratereştri. Potrivit TheWrap.com, punctul de pornire îl va reprezenta pelicula God Particle, ce va fi cumva plasată în acelaşi univers imaginat în Cloverfield. În plus, mai arată articolul, cei de la Paramount vor dezvolta mai multe proiecte a căror acţiune va fi plasată în aceeaşi lume, intenţia studioului fiind aceea de a lansa câte un fim anual.

God Particle, în care un grup de astronauţi râmân singurii supravieţuitori ai un experiment ştiinţific ce face să ca Pământul să dispară va avea, aşadar, o legătură – neexplicată momentan – cu filmul Cloverfield – povestea unor locuitori ai oraşului New York care încearcă să supravieţuiască atacului unor monştri. Si 10 Cloverfield Lane, lansat anul trecut – un thriller psihologic în care o femeie este prinsă într-un adăpost subteran alături de doi bărbaţi, cu motivaţia că lumea a fost grav afectată de un atac chimic, a stat tot sub umbrela misterioasă a trasformării apocaliptice a Terrei şi a atacurilor extraterestre. Iar Abrams s-a ocupat atât de producţia lui Cloverfield, cât şi a lui 10 Cloverfield Lane.

Mai multe detalii legate de acest subiect vor apărea, cel mai probabil, săpămâna viitoare, când vor fi lansate, într-o proiecţie restrânsă, rezervată presei, primele imagini din God Particle. Filmul, ce îi are în distribuţie pe Daniel Brühl, Elizabeth Debicki, Gugu Mbatha-Raw şi David Oyelowo, va fi lansat pe 24 februarie 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Cloverfield, God Particle, J.J. Abrams, 10 Cloverfield Lane

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells