Unul dintre cele mai populare filme de dragoste americane, The Notebook, devine serial

de Cristina Grigore în 12 Aug 2015
Romanul lui Nicholas Sparks a ajuns pe marile ecrane în 2004, cu Ryan Goslig și Rachel McAdams în rolurile centrale

Încă un blockbuster hollywoodian este pe cale să fie transformat în serial, anunță Entertainment Weekly. The CW Television Network (Arrow, The Vampire Diaries, Supernatural) va adapta într-un serial-dramă romanul lui Nicholas Sparks, ajuns pe marile ecrane în 2004, cu Ryan Goslig și Rachel McAdams în rolurile centrale.

Serialul va urmări călătoria romantică a celor doi îndrăgiți protagoniști, Noah și Allie de la începuturile înfloritoarei lor relații, surprinzând felul în care își clădesc viețile și viitorul lor împreună, pe fundalul politicilor rasiale, a inegalităților economice și moralei convenționale din Carolina de Nord, în anii de după Cel De-al Doilea Război Mondial.

În ultima vreme, se pare că tot mai multe televiziuni apelează la filmele de succes pentru lansarea noilor lor seriale. CBS are în lucru seriale bazate pe Limitless și Rush Hour, în vreme ce ABC se pregătește să lanseze Uncle Buck, iar Fox Minority Report (a apărut deja episodul pilot, lansarea urmând să aibă loc în toamnă).

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells