Unbroken, povestea de supravieţuire din Al Doilea Război Mondial, în regia Angelinei Jolie, are trailer

de Gloria Sauciuc în 10 Iul 2014
Premiera filmului va avea loc pe 23 ianuarie 2015

Iată primul trailer al mult-aşteptatului film biografic De neînvins/Unbroken, în regia Angelinei Jolie. Trailerul apare la o săptămână de la moartea veteranului de război Louis Zamperini, a cărui viaţă este prezentată în această producţie plină de optimism. Premiera la noi a filmului va fi pe 23 ianuarie 2015.

Unbroken relatează incredibila viaţă a olimpicului la atletism şi eroului de război Louis Zamperini (Jack O'Connell) care, alături de alţi doi coechipieri, a supravieţuit 47 de zile prăbuşirii în Pacific a avionului în care se afla, în timpul celui de-Al Doilea Război mondial, pentru ca mai apoi să fie capturat de flota militară japoneză, şi trimis în lagăr ca prizonier de război. Filmul este adaptarea popularei cărţi „Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption”, scrisă de Laura Hillenbrand.

Alături de O'Connell, joacă Domhnall Gleeson şi Finn Wittrock, ca Phil, respectiv Mac, coechipierii alături de care Zamperini a îndurat setea, foamea, disperarea, rechinii, în derivă fiind, pe apele oceanului.

Filmul este produs de Jolie, alături de Matthew Baer (City by the Sea), Erwin Stoff (The Day the Earth Stood Still) şi Clayton Townsend (This Is 40). Joel and Ethan Coen (No Country for Old Men) au rescris scenariul pornind de la nişte drafturi ale lui William Nicholson (Les Misérables) şi Richard LaGravenese ( Behind the Candelabra).

Una dintre cele mai impresionante povești de supraviețuire ale celui de-Al Doilea Război Mondial

Într-o după-amiază de mai a anului 1943, un bombardier american se prăbușea în Oceanul Pacific, lăsând în urmă doar piese plutind pe apă și pete de ulei, benzină și sânge. Apoi, un om apare pe suprafața oceanului: un tânăr locotenent membru al echipajului, care se ținea cu disperare de o plută. Astfel a început una dintre cele mai impersionante povești de supraviețuire ale celui de-Al Doilea Război Mondial.

Numele locotenentului era Louis Zamperini. În copilărie, era un delincvent juvenil dificil și incorigibil, amator de spargeri, încăierări și fugă de acasă. Totuși, ca adolescent, își îndreptase energia către atletism, descoperindu-și un fabulos talent care avea să-l aducă la Olimpiadă de la Berlin din 1936, cu perspectiva de a deveni campion. Totuși, izbucnirea celui de-Al Doilea Război Mondial avea să-l facă pe atlet să devină pilot de avion, ajungând astfel la bordul unui zbor cu final tragic, apoi într-o mică plută ce mergea către necunoscut...

În fața lui Zamperini se întindeau mii de kilometri de ocean pustiu, rechini, o plută șubredă, sete și foame, sub atacurile avioanelor inamice. Însă, la capătul călătoriei, îl așteptau chinuri și mai mari, ca prizonier al japonezilor...

Dar Zamperini urma să le răspundă cu ingeniozitate,  speranța, hotărâre și umor, iar - în fața brutalității - cu rebeliune. Soarta lui, succesul, tragedia urmau să atârne de ața subțire a voinței lui.

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 10 iulie 2014 18:06
Da, trailerul arata foarte bine.... insa nu am pic de incredere in Angelina Jolie ca regizor.... ca sa nu mai zic ca e foarte greu sa faci un film biografic care se intinde pe decenii.
VulpoiPalid pe 11 iulie 2014 13:59
Nimic nou pe frountul de est.Bravul soldat american cu trecut olimpic si-o fura cu demnitate si eroism prin Japonia.Trailerul nu rasare cu nimic,ba din contra, e al naiba de tamp.Urla de clisee, de eroism gratuit si replici cheesy,iar muzica aia cu pretentii epice nu ajuta cu nimic.Faptul ca la inceput apare sigla alora de la Legendary P. e bomboana pe coliva.lel.Angelina se ia prea tare in serios.
Bayard pe 11 iulie 2014 14:51
Da, se crede mai desteapta decat este :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells