Un western cu Russell Crowe in fruntea box office-ului

de Razvan Boboc în 11 Sep 2007
Un western cu Russell Crowe in fruntea box office-ului

Filmul care se situeaza in acest moment in fruntea box office-ului american este un remake dupa western-ul "3:10 to Yuma". In varianta care s-a lansat acum in cinematografe, Russell Crowe detine rolul principal. La sfarsitul saptamanii trecute a obtinut incasari de 14,1 milioane de dolari. "3:10 to Yuma", in regia lui James Mangold, prezinta povestea unui criminal periculos, interpretat de Russel Crowe, care este capturat si trebuie escortat in secret de un veteran al Razboiului Civil, pana la Yuma.

Filmul horror "Halloween" a coborat pe locul al doilea in box office-ul american cu incasari de 10 milioane de dolari. Comedia "Super-rai" ramane in top 3, cu incasari de 8 milioane de dolari. In cele patru saptamani de cand a fost lansat in cinematografe a strans 103 milioane de dolari.

Comedia de actiune "Balls of Fury", cu Christopher Walken in rolul principal, s-a situat pe locul patru, cu 5,6 milioane de dolari. "Ultimatumul lui Bourne", cu Matt Damon in rolul principal, a coborat pe al cincilea loc, cu incasari de 5,47 milioane de dolari. Lungmetrajul "Shoot'em up", de Michael Davis, cu Clive Owen pe post bandit violent si Monica Bellucci in rolul unei prostituate, s-a situat pe locul al saselea, cu incasari de 5,45 milioane de dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 17 aprilie 2010 12:42
foarte bun, imi place Russell Crowe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells