Un personaj îndrăgit din Urzeala Tronurilor se va întoarce în sezonul 7 ca Umblător Alb

de Gloria Sauciuc în 30 Apr 2017
Sezonul şapte va avea premiera la HBO România pe 16 iulie 2017

Premiera Sezonului 7 a serialului Urzeala tronurilor a fost amânată în cursul anului acesta, lăsându-ne încă două luni în care să facem speculaţii încotro s-ar putea îndrepta spectacolul şi cine ar putea să moară ori să învie. Singura problemă legată de Urzeala Tronurilor este aceea că mii de teorii se află în circulaţie, şi acelea care sunt mai corecte au toate şansele să se piardă în fluxul de informaţii. Nikolaj Coster-Waldau, cel care îl joacă pe Jammie Lannister, a declarat într-un interviu recent că a fost surprins că unele ipoteze care au ajuns pe Internet au fost, în realitate, adevărate. Printre numeroasele teorii care au făcut rumori, un interviu recent cu Kristian Nairn, care joacă rolul lui Hodor, a adăugat o nouă posibilitate.

Fanii Urzelii Tronurilor ştiu că moartea unui personaj pe ecran este, de fapt, ceva reversibil, şi că unele personaje pot să învie. În cadrul unui interviu cu Belfast Telegraph, Nairn era întrebat dacă se va întoarce în rolul lui Hodor în Sezonul 7. Actorul nici nu a confirmat dar nici nu a infirmat ipoteza: „Voi spune nu, dar s-ar putea să nu fie adevărul, nu am voie să dezvălui nimic. Am scăpat câteva declaraţii neinspirate în trecut şi am învăţat din greşeli”.

Nu ar fi prima dată când Urzeala Tronurilor readuce personaje despre care se crede că au murit sau chiar au murit pe ecran. E cazul lui Sandor Clegane, despre care s-a crezut - şi doar s-a crezut - că ar fi murit, revenind apoi în pielea personajului. Deci acelaşi lucru s-ar putea întâmpla şi cu Hodor.

Dacă ar fi să luăm în calcul şi informaţii de pe platou unde Nairn ar fi fost văzut în costumul lui Hodor, uriaşul cel tăcut are toate şansele să se întoarcă. Deocamdată, vorbim de speculaţii, dar suntem siguri că fanii vor să-l revadă pe Hodor. Chiar și în pielea unui Umblător Alb.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Kristian Nairn

Alte știri din cinema

Top Gun 2 va începe filmările în 2018, spune Tom Cruise

Sequel-ul, anunţat de multă vreme, trebuia să îl aibă la cârmă tot pe regizorul filmului original, Tony Scott

Benedict Cumberbatch este Grinch. Iată primul poster al filmului

Iniţial, pelicula urma să fie lansată anul acesta, în noiembrie

Roger Moore, starul seriei Sfântul şi al filmelor James Bond, a încetat din viaţă

Actorul avea 89 de ani. Decesul a survenit după „o luptă scurtă, dar bravă, împotriva cancerului”

10 lucrui mai puțin știute despre Belle de jour, omagiat la Cannes

„Când am demarat, am știut că ne aventuram, doi bărbați, pe teritoriul rar vizitat al erotismului feminin, pe care Freud l-a numit „Continentul întunecat”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 30 aprilie 2017 21:35
După acel final tragic din sezonul 6, episodul 5 (The Door)....:((

Va fi şi cel mai înalt Umblător Alb.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback