Un nou sezon, incert pentru Two and A Half Men

de Cristina Grigore în 15 Mar 2012
Un nou sezon, incert pentru Two and A Half Men

Reţeaua americană de televiziune CBS a anunţat ieri serialele ce au primit undă verde pentru viitorul interval de difuzare. Printre acestea nu se află însă şi Two and A Half Men, deoarece nu a fost luată încă o decizie în ceea ce priveşte continuarea acestuia, scrie The Wrap.

Anul trecut, încercarea de revitalizare a longevivului serial l-a adus în rolul protagonistului pe Ashton Kutcher, înlocuitorul turbulentului Charlie Sheen, fosta vedetă din Doi Bărbaţi şi Jumătate.

Însă succesul transformării serialului pare să nu fi fost complet, căci producătorii de la CBS şi cei de la Warner Bros. Television sunt încă în discuţii în ceea ce priveşte soarta acestuia. Decizia lor ar putea prelungi viaţa serialului (cel puţin pentru sezonul zece) sau ar putea încheia definitiv producţia.

Până se va lua însă o hotărâre în această privinţă, fanii vor saluta noile sezoane ale serialelor de comedie How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, 2 Broke Girls (o reuşită încă de la primul sezon) şi Mike & Molly.

Cât priveşte producţiile din categoria dramă ce vor fi continuate de CBS, acestea sunt NCIS, NCIS: Los Angeles, Hawaii 5-0, Criminal Minds, CSI: Crime Investigation, Person of Interest, The Mentalist, Blue Bloods şi The Good Wife.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 15 martie 2012 09:44
Se mai intreba cineva daca Person of Interest va continua? A fost clar din primele episoade.
Bayard pe 15 martie 2012 14:09
Am vazut toate episoadele din sezonul asta.... si nu-mi aduc aminte niciunul clar.... in schimb am si acum in minte episoade vechi de 5-6 ani din perioada cu Charlie Sheen. Nu ar trebui continuat
CosminHorrorMaster pe 15 martie 2012 14:53
Era de asteptat sa-l anuleze. Nu e la fel fara Charlie!
Crist11 pe 15 martie 2012 15:07
Serialul a continuat din incapatanarea regizorului... sa-i demonstreze lui Charlie ca 2/5 poate trai si fara el, LUCRU care este fals.
zenmaister pe 11 decembrie 2012 19:11
lipsesc glumele sadice a lui charlie , cam asta a fost tot farmecul filmului
xerses pe 15 martie 2012 15:19
Nu va ma fi un alt sezon....Contiuatorul lui Charlie nu a putut sa sustina intersul pentru acest serial.
zeno.marin pe 15 martie 2012 15:23
Cred ca ar trebui sa initieze altceva. Ceva cu mai multa fantezie. De exemplu "Trei femei si jumatate". Sau de "3 ori femeie", cu Mihaela Ratatu.
catasmile17 pe 15 martie 2012 17:58
.... nu cred ca va mai tine acest serial !!! de cand a plecat Charlie au fost numai discutii in legatura cu acest serial ...
blackheart4you pe 15 martie 2012 18:43
nu-i la fel fara charlie..
iLikeMilfs pe 15 martie 2012 19:18
Mi-as fi dorit sa continur,chiar daca fara Charlie nu este la fel.

#Orcum vom avea ocazia sa il revedem pe Charlie Sheen in serialul Anger Management,care urmeaza sa apara pe 28 iunie

Macabru pe 15 martie 2012 19:22
Eram un sustinator de-al lui Ashton cand a inceput sezonul.. Incepuse sa mi se pare anost Charlie din cauza drogurilor si a alcoolului..dar uitandu-ma zilele astea pe un anumit post tv la primele sezoane , mi-am adus aminte de ce Charlie Sheen era rolul principal al serialului.. Ashton Kutcher nici macar nu se apropie de ce-a fost Charlie.. Cu parere de rau , spun ca ar trebui sa nu mai continue seria Two and a half men.. Cel putin ultimul episod a fost de-a dreptul penibil..ce e drept , ca majoritatea. Pacat !
alex_il_fenomeno pe 19 martie 2012 15:55
daca nu a avut rating-urile dorite , nu m-ar mira sa fie anulat ... mare pacat !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells