Sex and the City 3 este încă în cărţi, spune Sarah Jessica Parker

de Cristina Grigore în 28 Sep 2016
Actriţa, care va apărea în curând într-un serial HBO, Divorce, a vorbit despre posibilitatea reuniunii dintre Carrie, Miranda, Samantha şi Charlotte

Au trecut ceva ani de când Carrie, Miranda, Samantha şi Charlotte încântau publicul cu surprinzătoarele lor aventuri amoroase, iar un nou film pentru marele ecran, în ciuda celor şase ani trecuţi de la Sex and the City 2 şi a faptului că interpretele nu mai sunt nici ele chiar tinere, are încă mari şanse de a fi realizat.

Într-un interviu publicat de EntertainmentWeekly.com, Parker a menţionat: „Să nu vă gândiţi că vreuna dintre noi a renunţat la idee. Nu ştiu însă dacă va fi vorba de un serial sau de un film. Cred că subiectul va rămâne deschis până se va lua o decizie buna în acest sens.”

Sex and the City 3 se află de multă vreme în atenţia actriţei şi a regizorului Michael Patrick King, sub ale cărui indicaţii au trecut pe marele ecran Cynthia Nixon, Kim Cattrall şi Kristin Davis. Parker chiar a declarat anterior că, dacă producţia unui nou sequel se realizează, ea şi King au ideea perfectă pentru scenariu.

Actriţa va apărea din nou într-un serial HBO în care sunt tratate probleme de viaţă şi relaţii, Divorce.

Exploreaza subiecte similare:

Sarah Jessica Parker, actor, Sex and the City 2

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells