Un grup de cineaşti din Rusia îi asigură "Oscarul" lui DiCaprio

de Cristina Grigore în 8 Feb 2016
Indiferent dacă câştigă sau nu premiul mult dorit din partea Academiei Americane de film, starul se va alege cu o „statuetă”

Speculaţiile legate de meritul lui Leonardo DiCaprio de a primi un Oscar pentru interpretarea din The Revenant – după o lungă şi fructuoasă carieră, cu multe nominalizări la activ – pare să fi cuprins tot globul, subliniază publicaţia The Washington Post. Potrivit acesteia, discuţiile legate de acest subiect au încins reţeaua social media din China şi au ajuns până în Rusia, unde, potrivit unor agenţii de presă naţionale, un grup de cineaşti au pus în mişcare o strângere de fonduri, în  urma căreia va fi realizat un substitut al premiului Oscar. Acesta va merge către Leonardo DiCaprio, indiferent ce decizie va lua Academia Americană de Film.

Cu o înfățișare distinctă faţă de statueta originală, Oscarul rusesc ar putea fi confecţionat din bijuteriile rusoaicelor, care au fost invitate să-şi doneze jumătate din preţioasele podoabe, cu menţiunea că „jumătate din acestea va sta alături de Leonardo DiCaprio, iar cealaltă jumătate, cu ele”.

Starul de 41 de ani s-a aflat recent în atenţia fanilor şi a presei din Rusia (actorul are doi bunici originari de aici) şi datorită interesului acordat, într-un interviu, figurii lui Vladimir Putin, pe care a subliniat că ar dori să îl poată interpreta într-un film.

Exploreaza subiecte similare:

leonardo dicaprio, The Revenant, actor, oscar 2016

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 8 februarie 2016 22:24
Ce mandri sunt rusii sa se faca filme inspirate din viata politica a tarii lor
carmen_vesel pe 9 februarie 2016 11:13
:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells