"Umbrele" lui 2012

de Gloria Sauciuc în 8 Feb 2013
De la sinuciderea lui Tony Scott şi masacrul din Colorado, până la exilul financiar al lui Gérard Depardieu

De la sinuciderea lui Tony Scott şi masacrul din Colorado - care a umbrit premiera filmului The Dark Knight Rises, până la exilul financiar al lui Gérard Depardieu, anul 2012 a avut părţile lui întunecate. Să rememorăm detaliile acestor evenimente.

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Tony Scott, The Dark Knight Rises, Gérard Depardieu, Prometheus, ridley scott, Unstoppable, The Taking of Pelham 123, deja vu, Top Gun, Days of Thunder, Beverly Hills Cop II

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 8 februarie 2013 09:13
E groaznic ce li s-a intamplat.
Petra pe 9 februarie 2013 23:05
Cui?!
MikkaelWolfganger pe 8 februarie 2013 10:25
Umbre?Primele 2 sunt cu adevarat umbre...Ultimele 2 sunt penibile, credeam s-a terminat cu feminismul asta ridicol...iar cu G. Depardieu, are dreptatea lui, tinand cont ca oricat de bine platiti sunt actorii francezi, nu vor incasa niciodata cat cei americani.
rizea.alex70 pe 8 februarie 2013 14:42
Astfel de evenimente fac rau Hollyoodului din pacate...sper ca pe viitor sa nu se mai intample...
AndreBlack pe 8 februarie 2013 16:27
E chiar foarte trist ce s-a intamplat in Colorado . Imi pare rau si de Tony Scott .
cosmin742000 pe 8 februarie 2013 17:12
Nu inteleg e ce trecerea lui Gerard Depardieu de la nationalitatea franceza la cea rusa este considerata o umbra .Chiar presupunand ca nu din cauza taxelor exagerate din Franta si-ar fi schimbat omul cetatenia (desi asta a fost motivul ) nu e ca si cum ar fi devenit cetatean burkinabez . Rusia a fost incepand din secolul 19 mereu deaspura Frantei din toate punctele de vedere.( cultural , economic , politic , educational , militar ), Plus ca sa nu uitam ca in Franta nu s-a auzit de sapun..
zeno.marin pe 8 februarie 2013 17:24
Daca in Franta s-a auzit de parfum in schimb, in Rusia nu s-a auzit de margarina, pana n-a facut-o Napoleon (ma rog nu chiar el, dar pe vremea lui, cu scopul de a asigura armatei un inlocuitor neperisabil al untului). Nici de paine cu unt n-au auzit rusii, termenul pentru acest deliciu culinar fiind luat din germana - "buterbrod". Si comparatiile ar putea continua :))) Ah, oare rusii au vreun parfum misto? "Balsoi parfum" ("pardon my french")?...
lioha1 pe 9 februarie 2013 11:20
@ zeno.marin : pentru ce le trebuie rusilor sa aiba parfumuri de calitate..daca ei au bani si pot sa importe))) eu oameni mai bogati ca rusii nu am vazut nicaieri in lume...Am 4 ani de cind lucrez/traiesc in Moskow, si iti zic ca is nebuni rusii estea)) pe primul loc la ei e sa traiasca bine, sa pape si sa bee din plin...iaca ei inteleg viata))
zeno.marin pe 8 februarie 2013 17:18
Dragi sociologi, lucrurile sunt pe atat de simple pe cat v-ati dat si voi seama. Oamenii cauta un "alter ego", o dedublare, in eroii pozitivi (sau nu) ai filmelor. Sau de ce nu, in jocurile pe calculator inspirate... tot din filme, direct sau prin stereotipurile preluate si promovate. Acestea fiind zise, cum sa-l condamni pe dement pentru crimele comise (na, ca am facut si o rima involuntara dar n-am sa corectez)?... Uite asa bine. Il alimentezi la 380V.

Dragi psihologi si toxicologi: Tony Scott?... De ce sa il plangem? Nu il plangem oricum empatic si crestineste. Fanilor le pare doar rau ca nu mai are cine sa faca filmele asa cum le facea el (adica un regret meschin si nimic mai mult). Sa-i fie tarana usoara. Ah, sa nu uit - "n-ar trebui ca societatea sa se opuna dorintelor unui individ de a se autodistruge". Sau asa ceva...

The Beardy Spice Girls? Niste fetite cu prea putine probleme reale, care vor si ele sa fie remarcate, chiar si cu pretul unor barbi, care sper sa le ramana definitive. Ce ti-e si cu "protestantii" astia (da, am auzit o CRAINICA TV spunand ca protestantii au iesit in strada). Ma rog, putea fi si un crainic, sau un crai mic.

Domnului Depradieu ii "urasc succesuri" in evaziunile sale fiscale! Cineva spunea ca "doua lucruri sunt sigure pe lumea asta: moartea si impozitele". Pe langa parafraza asta merita mentionat ca de moarte mai poti sa scapi uneori...

radurex25 pe 8 februarie 2013 19:12
imi pare rau sa-ti inec corabiile, dar condamnarea la moarte incalca dreptul omului la viata;
dar ori ca ucidere, ori inchisoare pe viata, nu-i tot aia?

zeno.marin pe 8 februarie 2013 22:50
Salut radurex25! In primul rand nu mi-e tocmai clar la care din situatii te referi... Daca te gandesti la bietul Tony Scott, un bolnav de cancer (the big C), sinuciderea e o optiune care ar trebui sa fie acceptabila chiar si pentru Biserica, institutie intoleranta care nu stie ce e aceea clementa. Dar din fericire Biserica este lumeasca, iar daca exista Dumnezeu, acesta ii va ierta si pe cei ce-si curma o suferinta prea lunga si prea insuportabila. Sunt sigur.... Pe de alta parte, daca te gandesti la dezaxatul ala cum ca ar avea dreptul la viata, atunci ma tem ca te inseli. Cu totul altfel ai fi gandit daca erai ruda cu cineva ucis de un nebun. Dar slava Domnului, nu ma poti contrazice. Ah, era sa uit: caii mei nu sunt maro si corabiile mele nu pot fi scufundate pentru simplul motiva ca nu am corabii. Am doar crucisatoare, fregate purtatoare de rachete, distrugatoare si vreo cateva portavioane. :-)
nicolas84 pe 9 februarie 2013 19:39
Zeno...cata dreptate ai,RESPECT. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce as face in caz ca s-ar intampla o nenorocire d'asta. Si eu sunt cu drepturile omului si alea alea INSA in cazul in care Doamne fere! I would so apply the NEW Testament on his/their ass. Ochi pt ochi ce pana mea. Orbit de durere nici nu ai cum sa gandesti. Mintea mea bolnava chiar si-a pus intrebarea asta de multe ori "Oare cum as reactiona daca...?" iar singurul lucru la care m-am gandit imediat a fost filmul "A time to kill" (Da,stiu ca de fapt e adaptare) care mi-a placut mult si mi-a placut nu pt violenta ci pt simplul fapt ca a prezentat corect sentimentele prin care poti sa treci in caz ca se intampla ceva nasol. Aluia nici macar nu ii murise fata dar eu am vazut Foarte justificabil gestul sau de dupa si am tras de atunci concluzia ca probabil as face acelasi lucru. @radurex-> Cum spuneam si mai sus si eu sunt sustinatorul drepturilor omului si toate cele si de multe ori m-am gandit ca inuman sa il pui pe unu pe un scaun masa si sa il gazezi/electrocutezi/otravesti etc INSA in momentul imediat urmator in care m-am gandit si la O victima/e pe care respectivul (sa zicem ipotetic exemple) a violat-o si a omorat-o incet cu un cutit/a torturat-o zile in sir dupa care a omorat-o incet si sadic/ a dat cu o bata in ea pana au tasnit cai verzi pe pereti (BTW Zeno chiar ascultam melodia cand iti citeam comentul-sper ca la aia te-ai gandit) ETC...ei bine mi-a trecut. Astfel, iti urez si eu la randu-mi sa nu fi pus in in postura sa il contrazici.
Iulian. pe 8 februarie 2013 20:14
Sinuciderea tine si de circumstante,desigur,sa nu uitam ca si Andy Whitfield a luptat cu boala,la fel Patrick Swayze,depinde ce varsta ai,daca mai poti lupta ori te-ai saturat..Tony Scott a ales sa nu moara cu zile. Cazul lui James Holmes este absurd la prima vedere in ciuda faptului ca multi psihologi sau nu numai ar indica izolarea,jocurile video,societatea poate,ca factor determinant pt. unele actiuni,numai ca din moment ce studiai la o scoala cu profil medical si aveai note peste medie nu poti fi alienat mintal,daramite presupus. In ce priveste celelalte doua cazuri,prin argumentele lui Vincent Maraval se pare ca Depardieu exagereaza,cu siguranta foarte multi actori platesc taxe enorme,totusi,isi apara drepturile din moment ce s-a decis ulterior acest lucru si nu a fost de la bun inceput perceputa o taxa ce nu se poate modifica iar reprezentantele de sex feminin cer,dupa cum mi se pare,egalitate,lucru pe care de fapt il cer si homosexualii,ateii,asa ca pt. unele cauze e nevoie sa iesi in fata chiar daca altii te condamna..doar ne consideram civilizati,ar trebui sa o mai si aratam.
zeno.marin pe 8 februarie 2013 22:36
Iulian, homosexualii cer drepturi egale cu ale femeilor.
KarGo pe 9 februarie 2013 01:11
2 "Umbre" Sunt Intradevar Socante Sinuciderea lui Tony Scott si Masacrul Din Colorado celelalte doua nu sunt chiar "Umbre" Gereard Depardieu are dreptate si ultima "Umbra" cu Cannes-ul e penibil
Iulian. pe 9 februarie 2013 18:24
@ zeno.marin,eu as spune ca persoanele gay cer sa aiba drepturi fundamentale(adica ale omului,ca dreptul la libertate,indiferent de gen).. >>http://www.realitatea.net/italia-homosexualii-si-lesbienele-cer-drepturi-egale-cu-heterosexualii_295502.html

P.S. : Pe aceeasi linie,homosexualii ar cere indirect drepturi egale cu ale barbatilor iar lesbienele cu cele ale femeilor,mi se pare cat se poate de logic.

zeno.marin pe 11 februarie 2013 17:23
Salut Iulian. Nu interpreta direct. Facusem doar o gluma... Oricum acest subiect nu e neaparat unul recomandat pentru a fi dezbatut pe Cinemagia...
SANDA45 pe 9 februarie 2013 20:10
sinuciderea lui Tonny Scott
alex_il_fenomeno pe 4 martie 2013 18:57
De cea cu femeile nu auzisem... tot cea mai adanca ramane sinuciderea lui Tony Scott...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells